BIK-TV: Uppstart på Lundsbergs skola

10 augusti 2022 08:30

Häng med bakom kulisserna på uppstartslägret på vackra Lundsbergs skola.


På måndagsmorgonen fylldes omklädningsrummet åter av spelare och ledare. Hela laget, förutom Logan Cockerill (som ansluter idag, onsdag) och Åke Stakkestad (JVM) var på plats och höstsäsongen inleddes med ett två dagar långt läger på Lundsbergs skola.

Lägret hade flera syften - teambuilding, träning och tester - och inleddes med en hel dag med olika tävlingar. Lag David Lilja mötte Lag Max Wennlund i en serie grenar som omfattade padel, golf, straffslagning och kanotrace. Slutsegraren korades till sist i en tämligen oöm fotbollsmatch där Liljas gäng trots fin forcering av Max grabbar till slut ändå tog en ganska säker seger.

I videon ovan kan ni följa med bakom kulisserna på ett fantastiskt vackert Lundsberg. Både spelare och ledare var väldigt nöjda med vistelsen och det gäller även klubbens juniorer som också de hade sitt uppstartsläger på skolan.

Christopher Johrin är marknadschef för Lundsbergs skola och också, med sin historia som BIK-supporter, en av intitiativtagarna bakom samarbetet mellan klubben och den anrika skolan. Vi har tidigare rapporterat om elevernas stämningsskapande besök i Nobelhallen - uppskattade av både eleverna och spelare och publik. Lägret var en del av samarbetet och kan komma att bli en tradition.

"Det här är ett sätt för oss att ge tillbaka till BIK Karlskoga och tacka för underbara upplevelser i Nobelhallen", säger Johrin. "Många av våra elever har tagit klubben till sina hjärtan och vi ser fram emot att åka på fler matcher i höst och vinter. Även om en kull nu tagit examen och nya elever tillkommer är jag övertygad om att vi även i vinter kommer att fylla bussarna direkt när anslagen om match i Nobelhallen kommer upp. Jag hoppas att vi kommer vara på plats redan i hemmapremiären."


51 dagar till hemmapremiären. Köp ditt serie- och säsongskort här.

På fredag klockan 16.00-19.00 är det dags för ispremiär med gratis inträde och möjlighet att träffa spelarna efter träningen. Läs mer och se hela schemat här.

Som medlem stöttar du klubben - och kan även få fina förmåner. Läs mer och bli medlem här.