Bli medlem

I vår gemensamma dröm behöver vi ditt stöd på alla tänkbara sätt - både i form av intäkter och i engagemang. Fler personer på läktarna under matcherna, fler sålda serie- och säsongskort och fler medlemar är helt enkelt grundförutsättningen för framtida sportsliga framgångar. Även du som av olika skäl sällan eller aldrig kan besöka Nobelhallen kan, genom ett medlemsskap, bidra med ditt stöd.

Nu har vi släppt våra nya medlemskort och det innebär att du har tre varianter att välja bland. Du beställer själv ditt kort via Tickster.

Det är viktigt att du ser till att telefonnummer, mailadress och postadress är korrekt i Tickster när du beställer kortet då vi kommer att skicka inbjudningar, erbjudanden och annan viktig information till dig på detta sätt.

Via den här länken beställer du ditt medlemskort..

 

Tre medlemsskap - vilket passar dig?

 

Stolt BIK:are 22/23

Vårt nya medlemskap för stolta BIK:are som vill stötta klubben och vår satsning.

Förutom rösträtt på årsmötet får du rabatter och erbjudanden från klubben, som till exempel gratis kaffe under våra hemmamatcher och en stående rabatt i BIK-shopen i arenan. Vi planerar också att utöka med olika event för privatpersoner där du som Stolt BIK:are får extra förmåner.

Dessutom har vi satt ihop ett paket med förmåner från partners där du bland annat rekondar bilen, kollar synen, äter gott, fixar saker till ditt husdjur och kan köpa pool med fina rabatter. Erbjudanden som gör att du snart tjänat in kortets kostnad.

Hela listan över förmånerna hittar du längst ned.

Som Stolt BIK:are är ditt namn med på en hyllningstavla i Nobelhallen. Om du mot förmodan inte vill att ditt namn ska vara med på tavlan klickar du enkelt i ett nej i rutan när du beställer ditt kort. Vid säsongsstarten kommer du dessutom få ett exklusivt klistermärke som du inte kan köpa någon annanstans.

Innehållet i övrigt håller vi fortfarande på att utveckla och vi kan i dagsläget därför inte avslölja allt utan får låta det bli en trevlig överraskning. Du kommer bland annat få inbjudningar till olika event under säsongen. Det är därför viktigt att du har angett rätt e-postadress, telefonnummer och postadress så att du inte missar något.

 Det kostar 500 kronor om året att vara Stolt BIK:are.


Ung BIK:are Barn 22/23

Det här kortet är för dig upp till 19 år. 

Ditt medlemskort ger dig löpande 10 procents rabatt i BIK-shopen (endast i arenan) och du kommer också att få inbjudningar till olika event under säsongen. Det är därför viktigt att du har angett rätt e-postadress, telefonnummer och postadress så att du inte missar något.

Om du har fyllt 18 år ger dig kortet rösträtt på årsmötet.

Det här kortet kostar 150 kronor.


Medlem 22/23

Detta är vårt basmedlemsskap som ger dig rösträtt på årsmötet.du  Det är viktigt att du har angett rätt e-postadress, telefonnummer och postadress så att vi kan nå dig med inbjudan.

Det kostar 200 kronor.

 

Medlemsförmåner för dig som valt medlemsskapet Stolt BIK:are 22/23

(Fler kan tillkomma) 

Guldkort och medlemsdekal

Som Stolt BIK:are får du inte bara ett gyllene medlemskort utan också en unik medlemsdekal. Medlemsdekalen hämtas ut när serien startar – mer information kommer.

Event – med guldkant

Vi kommer att satsa på fler event för våra supportrar under den kommande säsongen. Som medlem kan du förvänta dig lite extra under dessa – mer information kommer allteftersom så se till att din mailadress och ditt mobilnummer är uppdaterat hos Tickster så att du inte missar något.

Gratis kaffe i Nobelhallen

Mot uppvisande av det gyllene medlemskortet  du gratis kaffe på BIK Karlskogas hemmamatcher i HockeyAllsvenskan. (Påtår ingår ej)

Rabatt och erbjudanden i shopen

Mot uppvisande av medlemskort har du stående 10 procents rabatt i shopen i Nobelhallen. (Gäller ej i webbshopen). Under säsongen kommer vi också att skicka ut tillfälliga erbjudanden.

Colluseum Club

Mot uppvisande av medlemskort och legitimation har du 10 procents rabatt på nytecknande av årskort på Colluseum Club.

Airport Padel

Du får medlemrabatt på padelutrustning och tillbehör.

Karlskoga Bilteknik

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar alltid 10 procents rabatt på arbetet hos Karlskoga Bilteknik.

Max

Mot uppvisande av medlemskort får du som medlem gratis plusmeny + dipsås när man köper en meny på Max Hamburgare i Karlskoga.

Specsavers

Mot uppvisande av medlemskort får du 15 procents rabatt på det totala köpet. Det finns också möjlighet till gratis synundersökning mot uppvisande av medlemskort.

O´Learys

Mot uppvisande av medlemskort får du ta del av olika erbjudanden på stans bästa sportbar, O´Learys!

Fallqvists Glas

Mot uppvisande av medlemskort har du rätt till 10 procents rabatt på allt material hos Fallqvists Glas.

Kung Grim's Hund & Katt

Mot uppvisande av medlemskort har du 10 procents rabatt på samtliga tillbehör Kung Grim's Hund & Katt.

Vildmarkstunnan

Som medlem får du förmånliga rabatter vid köp av pool, pooltillbehör samt badtunna.

Karlskoga Bilvårdscenter

Visa upp medlemskortet och få 20 procents rabatt på Guld-, Diamant-, Briljant- och Platinum-tvätt. Du har även 20 procents rabatt på Helrekond med komplett lackförsegling samt 20 procent på keramisk lackförsegling.