Bli medlem

Det allra viktigaste du som supporter kan göra för klubben är att bli medlem.

Förutom det sportsliga stödet får du som medlem en unik möjlighet till insyn och att påverka klubben. Dessutom finns massor av nya grymma mervärden som du kan läsa mer om nedan! 

Medlemsavgiften för säsongen 21/22 är 250 kr och likt tidigare år finns även möjligheten till familjemedlemskap som kommande säsong kostar 400 kr. Du anmäler dig via formuläret nedan så kommer fakturan samt ditt medlemskort på posten.

Även du som tidigare varit medlem måste fylla i formuläret för att fortsätta vara medlem.

 

Följande ingår i medlemskap:

Medlemsdekal

Som medlem i BIK Karlskoga får du självklart en snygg medlemsdekal.

Gratis kaffe

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar gratis kaffe på BIK Karlskogas hemmamatcher säsongen 21/22. (Påtår ingår ej)

Rabatt i shopen

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar 10% rabatt i shopen i Nobelhallen. (Gäller ej i webbshopen)

Colluseum Club

Mot uppvisande av medlemskort och legitimation har klubbens alla medlemmar 10% rabatt på nytecknande av årskort på Colluseum Club.

Karlskoga Bilteknik

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar alltid 10% rabatt på arbetet hos Karlskoga Bilteknik.

Happy Homes

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar alltid 20% rabatt på ett köp av Matt-Tema produkter, 20% rabatt på färg samt 10% rabatt på tapeter hos Happy Homes i Karlskoga. (Rabatt gäller från ordinarie priser och gäller inte på kampanjpriser)

Max

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar gratis plusmeny + dipsås när man köper en meny på Max Hamburgare i Karlskoga.

Joans

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar 15% rabatt på all mat på Joans i Karlskoga.

Specsavers

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar 15% på det totala köpet. Det finns också möjlighet till gratis synundersökning mot uppvisande av medlemskort.

Subway

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar 15% rabatt på allt hos Subway. Rabatten kan dock inte kombineras med andra erbjudanden.

Karlskoga Bilvårdscenter

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar 20% rabatt på Guld, Diamant, Briljant och Platinum-tvätt. Man har även 20% rabatt på Helrekond med komplett lackförsegling samt 20% på keramisk lackförsegling hos Karlskoga Bilvårdscenter.

O´Learys

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar alltid generösa erbjudanden på stans bästa sportbar, O´Learys!

Fallqvists Glas

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar 10% rabatt på allt material hos Fallqvists Glas.

Kung Grim's Hund & Katt

Mot uppvisande av medlemskort har klubbens alla medlemmar 10% på samtliga tillbehör Kung Grim's Hund & Katt.