BIK på besök - Stråningstorpsskolan

9 maj 2019 11:00

Projektet BIK på besök är äntligen igång. Idag har klubben gjort sitt första besök när man deltog vid invigningen av det nya biblioteket i Stråningstorpsskolan!


BIK Karlskoga har i samarbete med skolorna tagit fram projektet "BIK på besök". För klubben är det viktigt att ge tillbaka och bidra med det vi kan till kommunen och invånarna i Karlskoga och vi har en lång tradition av att besöka stadens skolor. Den här gången handlar det dock om ett mer konkret samarbete med kommunens grundskolor kring frågor som bland annat värdegrund och antidiskriminering.

– Vilken rolig idé. Jag är själv inte från Karlskoga och är imponerad över det stora intresset för spelarna som besökt oss. Väldigt roligt att "BIK på besök" är igång, säger Stråningstorpsskolans rektor Maria Lindström efter dagens besök.

– Acceptans, gemenskap, engagemang, kamratskap och lojalitet är en viktig del av klubbens historia och våra framgångar. Vi är stolta över vår BIK-anda och den vill vi nu förmedla vidare till de yngre, säger Jakob Bengtzén i BIK Karlskoga.

Läs mer om "BIK på besök" här!