En vecka med matcher du inte vill missa!

22 november 2021 14:00

En både intressant och viktig vecka väntar med två toppkonkurrenter bland motståndarna och dessutom en fullspäckad Barnens dag på söndag. Läs också om hur du får tag i någon av de gratisbiljetter vi delar ut i morgon!


Vilken häftig vecka vi har framför oss!

Efter helgens roadtrip, som resulterade i 4 av 6 möjliga poäng ligger BIK nu med 35 inspelade poäng trea i tabellen efter ettan HV71, som dragit ifrån i toppen, och tvåqn MoDo som bara har en poäng mer än oss. Efter oss jagar Björklöven, två poäng efter, och sedan Västerås (29) och Kristianstad (28).

Veckans första match spelas på onsdag hemma i Nobelhallen - och räkna med tufft motstånd från ett Kristianstad som visserligen fick stryk med 7-4 av SSK i den senaste matchen men som tidigare uppvisat en närmast hysterisk form. Vi besegrade dem med 2-1 på bortaplan i seriepremiären men det senaste mötet vann Kristianstad med 4-1.

Att våra killar går ut till nedsläpp med ett kokande Nobelhallen i ryggen kan verkligen bli tungan på vägen i en sån här match. Därför hoppas att alla BIK:are som kan sluter upp.

Vi vill dra vårt strå till stacken - i morgon, tisdag, klockan 14-16, står vi på torget i Karlskoga och delar ut 100 stycken gratis ståplatsbiljetter till onsdagens match. Det är först till kvarn som gäller!


På fredag kan vi sedan förvänta oss en riktig holmgång mot vårens semifinalmotståndare Björklöven som vi möter på bortaplan i Umeå. Lita på en härlig match med mycket känslor!


På söndag spelar vi åter på hemmaplan då årets Barnens dag-match väntar. Almtuna står för motståndet och nedsläpp i matchen är 15.00. Men dagen börjar redan på förmiddagen och fortsätter även en stund efter matchslut...

Vi håller nämligen på att planera för en riktig heldagsfest för våra yngsta stolta BIK:are, som både kommer att få träffa sina idoler och få chansen att åka skridskor med dem. Dessutom kommer vårt eget e-sportlag finnas på plats för att spela NHL med de som vill, de 500 första kidsen får varsin godispåse och den som vill kan få ansiktet målat. Våra yngsta lirare visar upp sig på isen i pausen och flera ungdomslag från närliggande städer har hörsammat vår inbjudan att gratis få se hockey tillsammans.

Vi är också mycket stolta över att presentera vår matchvärd, AjabajaCancer, som kommer och presenterar sin viktiga verksamhet.

Dessutom erbjuder vi gå-två-betala-för-en i vår restaurang denna eftermiddag. Läs mer om matchen här.


Köp din biljett till veckans och kommande hemmamatcher här.

Säkra din plats i arenan genom att välja årskort - läs mer och boka här.