Barnens dag 28/11: En hel dag med fokus på barn och ungdomar!

16 november 2021 09:00

Nu är det hög tid att boka in 28/11 i almanackan. Då kör vi en hel matchdag i kidsens tecken - från lek på is med laget på morgonen till en massa spännande under & efter matchen. Vi erbjuder också gå två betala för en i restaurangen.


Förra veckan gick årets Ladies Hockey Night av stapeln och det var fantastiskt kul att hela 3094 personer hade sökt sig till Nobelhallen denna magiska kväll som slutade med en härlig 6-3-seger över AIK. Stort tack till både publik och alla som på olika sätt medverkade!

Nu hoppas vi slå den fina publiksiffran redan inom några veckor - den 28/11 är det nämligen dags för årets Barnens dag-match. Den spelas en söndag, med matchstart 15.00, vilket gör den lämplig även för de yngsta Stolta BIK:arna. Programmet som vi har satt ihop är anpassat för barn- och ungdomar i alla åldrar och sträcker sig från morgon till kväll.

Program

Kl 9.30-10.15. Alla barn som vill får åka skridskor tillsammans med delar av A-laget efter deras morgonvärmning. Ta med skridskor och hjälm.

Kl 13.00 öppnar Nobelhallen och här finns massor av roligt att göra:

• Spela NHL22 med BIK Karlskogas eget e-sportlag. Detta i samarbete med Elgiganten.

• Tävla med Intersport

• Ansiktsmålning

• Godispåse delas ut i entrén till de 500 första barnen.

Ca kl 18.00 Efter matchens slut kommer laget ut och skriver autografer utanför cafeterian.

Specialerbjudande i restaurangen

Passa på att äta gott i restaurangen. Just denna dag får ni gå två och betala för en. Här är platserna begränsade, boka omgående här.

Våra hedersgäster

Vi har bjudit in AjaBajaCancer och AjaBaja-Kompis som matchvärdar och de kommer att presentera sin verksamhet och sälja armband till stöd för den.

Vi har också bjudit in barn och ungdoms-grupper från såväl kommunen som idrottsföreningar.

Våra ungdomslag spelar i pausen och hoppas på en rejäl hejaklack!

Gratis inträde upp till 19 år

Barn och ungdomar under 19 år går alltid in gratis i Nobelhallen (ståplats). Om ni vill köpa biljett till er vuxna eller köpa sittplats till familjen köper ni dessa här.