Barnens dag 28/11: Hela programmet för en dag med barnen i centrum

25 november 2021 13:00

Vi har satsat allt för att ge våra yngsta supportrar en riktigt häftig egen dag. Här hittar du hela programmet - som börjar redan 9.30 när barnen får åka skridskor med A-laget. Som alltid är det gratis inträde för alla barn.


Barnens dag 21/22 börjar redan på förmiddagen när alla barn som önskar får åka skridskor med A-laget.

A-lagsspelarna morgonvärmer klockan 9.00-9.30 för den som vill titta på och 9.30 får de som vill komma ned och snöra på sig skridskorna och åka tillsammans med dem. Ta med er skridskor och hjälm!

För motståndet i eftermiddagens match står Almtuna och matchstart är klockan 15.00. Vi öppnar dock upp Nobelhallen redan klockan 13.00 och erbjuder massor av spännande aktiviteter.

Eller vad sägs om följande:

Matchvärd AjaBajaCancer med hemliga gäster

Barnens dag 21/22 presenterar vi i mycket stolt samarbete med matchvärden AjaBajaCancer. AjaBajaCancers arbete och projektet AjaBajakompis har vi tidigare uppmärksammet i den här artikeln, när vi fick äran att ta emot Neo och Juni med familj på ett besök tidigare under hösten.

Nu kommer föreningen tillsammans med barn och föräldrar ta plats i vår matchvärdsloge och de kommer också att finnas på plats bakom sittplatsläktaren för att informera om sin verksamhet och sälja sina fina armband som möjliggör att de kan hjälpa fler familjer som drabbats av cancer.

Med sig har de dessutom några hemliga gäster som vi är helt säkra på kommer att uppskattas av både barn och vuxna!

Gratis godispåse

Coop och ICA Maxi bjuder de 500 första barnen på en varsin godispåse.

Ansiktsmålning

Alla barn som önskar får ansiktet målat. Vi har laddat med extra mycket BIK-blått för den som vill visa vilket lag man håller på!

Spela NHL med vårt e-sportlag

I samarbete med Elgiganten ger vi dessutom alla tv-spelande ungdomar möjlighet att spela NHL med vårt eget e-sportlag. Lagkaptenen Jocke finns på plats med delar av laget för att informera om sporten och laget.

Tävla i prickskytte

Intersport finns på plats där kan du träna prickskytte och tävla om fina priser.

20 procent rabatt på supporterprylar för barn

Fynda julklappar i BIK-shopen som ger 20 % rabatt på alla supporterprylar för barn och unga.

Träffa laget och få autografer

Efter matchslut kommer alla spelarna till gången framför cafeterian där de skriver autografer.

Hemligt!

Dessutom kommer vi bjuda på roliga överraskningar som vi håller hemliga till söndag!

Vi ses väl i Nobelhallen?!


Alla barn och ungdomar under 19 år har alltid fritt inträde till ståplats i Nobelhallen. Om ni önskar sittplatsbiljetter och biljetter till övriga i familjen köper ni biljetterna här.