Försäsongs-FAQ: Vanliga frågor med svar om biljetter, halsdukar och webbsändningar

24 augusti 2021 09:00

Var ser jag försäsongens bortamatcher, hur köper jag biljett och när kan jag hämta min halsduk. Här har vi sammanställt svaren på dessa och andra vanliga frågor samt viktig information till alla BIK-are!


När spelar A-laget sin första träningsmatch och hur kan jag se den?

På torsdag åker A-laget till Mariestad på träningsläger och på lördag 28/8 kl 15.00 går säsongens första träningsmatch av stapeln när BIK möter Mariestad BoIS i Mariehus Arena. Biljetterna (begränsat antal) släpps idag (tisdag 24/8) kl. 8.00 och du bokar via mailadressen [email protected] Det finns också planer på att webb-sända matchen men detaljerna är i skrivande stund inte klara. Läs mer på klubbens hemsida.

Finns det några biljetter kvar till första träningsmatchen hemma, det vill säga BIK - HV71 på tisdag 31/8?

Ja, i skrivande stund finns det enstaka biljetter på ståplats och ett fåtal biljetter på sittplats kvar. Eventuella biljetter som inte sålts kommer under matchdag finnas att köpa i biljettkassan men vi råder dig att redan nu köpa för att säkert få plats. Här köper du din biljett till den matchen.

När släpps biljetterna till resten av träningsmatcherna på hemmaplan?

På grund av rådande läge har vi valt att släppa biljetterna till en match i taget. Biljetterna till matchen mot Mora torsdag 2/9 10.00 släpps nu på onsdag 10.00. Håll utkik på hemsidan och biljettfliken. Läs mer om vilka träningsmatcher vi har inplanerade här.

Kan jag se träningmatcherna på nätet?

Ja, Expressen kommer sända våra hemmamatcher, det vill säga matcherna mot HV71 31/8, Mora 2/9, AIK 7/9 samt Västerås 9/9. Abonnemang krävs. Läs mer om kostnad och var du ser matcherna på Expressens hemsida som du hittar här.

Bortamatchen mot HV71 den 21/11, för övrigt den sista matchen innan seriepremiären, sänds via Aftonbladet och mer om hur du ser matchen via dem kan du läsa här. Abonnemang krävs även här. Även HV71 har valt att vänta med biljettsläpp så håll koll på deras hemsida.

I skrivande stund finns ingen information om webbsändning av bortamatchen mot AIK 16/9. Håll dig uppdaterad om läget på AIK:s hemsida.

Jag har köpt säsongskort och väntar på halsduken som jag ska få. När kommer den?

Våra snygga specialhalsdukar som vi tagit fram som gåva till dig som köper säsongskort har ännu inte kommit från leverantören. Men lugn, vi har fått besked om att halsdukarna ska vara här i god tid till seriepremiären. Vi meddelar här på hemsidan när de kommit!

Jag är sugen på ett säsongskort, hur beställer jag? Och hur blir det egentligen med publik i höst med tanke på pandemin?

Tveka inte med att beställa årskort - vi är förberedda för alla tänkbara scenarier. Skulle den lättnad i restriktionerna som regeringen aviserat inte bli av eller bli framflyttad finns en plan för det. Du behöver inte vara orolig för att förlora dina satsade pengar.

En fördel för oss är att vi börjar med sex raka bortamatcher. Det innebär att vår hemmapremiär i grundserien blir först lördag den 16:e oktober. Förhoppningsvis kommer smittonivån då åter ha stabiliserat sig på en låg nivå, inte minst som ännu fler hunnit vaccineras.

Här kan du läsa om våra olika säsongskort och beställa ditt eget.

Till sist en fråga från oss till dig - visst är du väl som stolt BIKare medlem i BIK Karlskoga?

Som medlem får du inte bara en massa fina erbjudanden och rabatter, framför allt stöttar du klubben som en av oss. Man måste också vara medlem för att få vara med på årsmötet. Det kostar 250 per person och 400 för en familj att vara medlem och varenda krona är viktig för oss och vår satsning mot vår gemensamma dröm.

Läs mer om medlemskapets alla fördelar och bli medlem här.

Glöm inte årsmötet på onsdag!

Redan medlem? Missa inte att anmäla dig till nästa årsmöte som hålls redan på onsdag, den 25/8, klockan 18.00 på Karlskoga Hotell. Anmälan om deltagande görs till [email protected] eller till telefon 073-9881065.

Glöm inte heller att ta med ditt medlemskort till mötet!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller synpunkter. Vi finns här för dig!