En görkul jul

Visst är du van vid att BIK Karlskoga ser till att det blir fullt drag i Nobelhallen – men inte så här! 3-4 december ordnar BIK julshow med fullt röj i Nobelhallen. Och förstafemman BIK presenterar då håller definitivt högsta elitklass!

Ett backpar i form av Jensa från Hoffmaestro och Kaliffa.

En kedja med Tusse, nyss i EM-schlagerslutspelet, mellan Anna Bergendahl och Klara Hammarström, båda kända från Melodifestivalen och Anna dessutom en av vinnarna i raden före Tusse.

Det är förstafemman BIK ställer på isen i Nobelhallen fredag-lördag 3-4 december och de backas upp av spelartruppen i Farbror Fläsk, som är julkvällarnas husband i Nobelhallen.

– Det är alltid roligt att få bjuda in till fest men i år är det extra roligt. Efter den tunga pandemiperioden öppnar vi förhoppningsvis upp igen och då vill vi ta tillfället att fira, säger P-A Johansson i BIK Karlskoga, som arrangerar schlagerjulen i samarbete med Bye i Karlskoga.

– Det är helt enkelt rätt läge och tidpunkt nu för en stor julfest i dagarna två. Senast vi hade en julshow i Nobelhallen var 2018 så nu är det verkligen dags. Vi kommer att ha drygt 1000 platser per kväll fredag-lördag, säger BIK Karlskogas Jakob Bengtzén.

– Dessutom är det fantastiska artister som dyker upp i vår schlagerjul, påpekar P-A Johansson.

– Att få fira schlagerjul ihop med Tusse som nyss representerade Sverige i Eurovision tillsammans med Anna Bergendahl som vunnit Melodifestivalen tidigare och med den starka uppbackningen i form av Kaliffa, Klara Hammarström och Jensa från Hoffmaestro känns fantastiskt, fortsätter Johansson.

Naturligtvis blir det även en fullödig matuppställning med glögg, kall jultallrik, buffé med småvarmt, kaffe och dessert.

– Dessutom vet vi sedan gammalt att många har Farbror Fläsk som favoriter så det adderar också en extra görkulnivå till det här, säger Jakob Bengtzén som har siktet inställt:

– Fullsatt i Nobelhallen två kvällar i rad – det finns inget annat när det är schlagerjul!

För förfrågningar angående bokningar och övrigt kring evenemanget kontakta:
[email protected]

Biljetter släpps inom kort!