Serie- och säsongskort säsong 24/25

Säsongskort

Det smartaste valet, sett till de senaste tolv säsongerna, är ett säsongskort. Då har du nämligen redan nu säkrat din plats i Nobelhallen vid samtliga hemmamatcher under både försäsong, grundserien och eventuella slutspel/kvalmatcher. 

Om du har haft säsongskort i fjol kommer du att få ett erbjudande om att förlänga det via en länk. Du har fram till 31/5 på dig innan din plats släpps till försäljning. Om du vill byta plats eller typ av kort mejlar du Marcus Leandersson på [email protected].

Köp kortet HÄR!

Seriekort

Som seriekortsinnehavare har du säkrat din plats för hela grundserien. Om vår säsong fortsätter efter det köper du själv dina biljetter via Tickster. 

Om du har haft seriekort i fjol kommer du att få ett erbjudande om att förlänga det via en länk. Du har fram till 31/5 på dig innan din plats släpps till försäljning. Om du vill byta plats eller uppgradera till säsongskort mejlar du Marcus Leandersson på [email protected].

Köp kortet HÄR!

Betala när du vill

Precis som i fjol kan du välja bland flera olika sätt att betala för ditt kort: 

Kort, swish eller delbetalning i den egen takt. Väljer du delbetalning tillkommer en viss kostnad för detta beroende på vilket upplägg du valt. 

Du väljer själv vilket betalningssätt du vill ha i Tickster när du beställer ditt kort.

Priser

Kortet levereras digitalt till angiven mailadress. Om du önskar plastkort väljer du till det direkt vid beställningen. Då tillkommer 55 kronor för kortet, porto och administration.

Pris säsongskort

KategoriSittplatsStåplats
Vuxen49782978
Pensionär41782678
Upp t o m 19 år26780 kr

Pris seriekort

KategoriSittplatsStåplats
Vuxen38782278
Pensionär32782078
Upp t o m 19 år20780 kr

Har vi rätt information? 

Du kommer att få relevant information löpande under säsongen och det är därför viktigt att du har angett rätt e-postadress, telefonnummer och postadress i Tickster så att du inte missar något.  

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Marcus Leandersson

Privatmarknad- och Evenemangsansvarig 

076-8136568

[email protected]