Tävling för alla barn: Rita ditt BIK och vinn en signerad matchtröja

25 juni 2020 07:15

Är du under 18 och gillar att rita eller att göra andra typer av konstverk? Är du dessutom ett BIK-fans? Då är det här tävlingen för dig!


Vi älskar att få teckningar från våra yngsta fans och tycker därför att en bildtävling vore en perfekt sommarlovstävling!

Tävlingsreglerna är enkla!

Rita, måla eller gör på andra sätt en bild som visar att du gillar BIK Karlskoga. Kanske har du en favoritspelare eller ett speciellt ögonblick som du aldrig glömmer som du vill måla av? Glöm inte att skriva ditt namn och din ålder synligt på bilden.

När du är klar fotograferar du av ditt mästerverk. Om du har ett eget konto lägger du sedan själv upp din bild på instagram, facebook eller twitter och använder hashtaggen #MittBIK för att vara med och tävla om fina priser. Om du inte själv har ett konto kan du be någon vuxen att lägga upp bilden åt dig. Glöm bara inte hashtaggen så att vi kan se ditt bidrag! Genom att du använder taggen godkänner du att vi delar din bild och ditt namn i våra sociala mediekanaler.

Om du inte har tillgång till sociala medier kan du maila bilden till [email protected] Då godkänner du samtidigt att vi lägger ut din bild och ditt namn i våra sociala mediekanaler.

OBS! Sista tävlingsdag är 13/8 men skicka gärna in din bild så snart som möjligt.

Vinn fina priser!

Förstapriset är en signerad matchtröja i din storlek. Det priset får den bild som vi tycker har extra mycket charm och BIK-känsla. Juryn består av oss på marknadssidan.

Dessutom lottar vi fram tre vinnare som får varsin fin supportergrej.

Vi kontaktar vinnarna genom det sociala mediekonto eller den mailadress som ni använt.

Lycka till!