Träffa oss och få gratis biljett i Kristinehamn, Degerfors, Storfors och Filipstad!

11 oktober 2021 10:00

Bor du i Kristinehamn, Degerfors, Storfors eller Filipstad och är sugen på att gå på hemmapremiären på lördag? Så här får du en gratisbiljett!


Vi märker att intresset för hockey i allmänhet och BIK Karlskoga i synnerhet är stort även i flera av våra angränsande kommuner. Vi ser det både bland företag och privatpersoner. Det är väldigt roligt och givetvis vill vi att fler ska få chansen att uppleva hockey live i Nobelhallen.

Idag måndag och i morgon tisdag åker därför spelarna ut för att träffa supportrar och dela ut biljetter till hemmapremiären lördag 16/10 då Västervik gästar oss.

Vi törs lova ett ganska rejält drag när nu Nobelhallen för första gången på ett och ett halvt år öppnar upp med full kapacitet. Endast ströbiljetter återstår på sittplats, restaurangen är fullbokad och av surret på stan att döma är det många som har längtat.

Laget har börjat säsongen bra, trots att man inleder tufft med sex bortamatcher, där man i skrivande stund vunnit fyra av fem och ligger med i toppen. Vi är mycket stolta över HockeyAllsvenskan, xxx, och i år är den mer intressant än någonsin med många lag som gjort klart att man tänker vara med och slåss om den åtråvärda SHL-platsen. Vi är ett av de lagen och då behöver vi bli fler stolta BIK:are!

Därför ger vi oss nu ut på en liten turné i området för att värva fler. Vi har totalt 100 ståplatsbiljetter per ort med oss och det är max två biljetter per person och först till kvarn som gäller. Observera att barn upp till 19 år går in gratis på ståplats och därmed inte behöver någon egen biljett. Biljetten gäller alltså inträde till ståplatsläktaren i matchen mot Västervik 16/10. Matchen börjar klockan 18.00 och vi öppnar portarna klockan 16.00.

Följande tid och plats gäller för dig som vill ha en gratisbiljett:

Måndag 11/10 klockan 15.00-17.00 finns 'Björka' och ett gäng andra lirare på plats i entrén på ICA Maxi Kristinehamn. Surra lite hockey med dem, hämta din ståbiljett och passa på att handla med dig en halsduk eller en keps.

Tisdag 12/10 klockan 15.00-17.00 finns 'Daggen' och ytterligare några lirare på plats på Kronhallen ICA Supermarket i Degerfors.

Tisdag 12/10 klockan 14.00-16.00 finns bland andra 'Kingen' på plats på ICA Nära i Storfors. Hans gäng åker sedan vidare till Filipstad där man finns på plats på ICA Kvantum mellan klockan 16.30 och 18.00.


Vill du köpa fler biljetter eller biljetter till kommande matcher? Såväl sittplats- som ståplats och restaurangbiljetter köper du här.

Säkra din plats i arenan genom att välja årskort - läs mer och boka här.