Intervju med Czarnecki

24 november 2017 13:03

– Känslan är att jag och Wessner kommer att komplettera varandra på ett bra sätt, säger Niklas Czarnecki till hemsidan.


Hallå Niklas, välkommen tillbaka till BIK! Tack så mycket!

Hur är känslan över att vara tillbaka i Karlskoga? Just nu lite omtumlande, det har gått fort då jag fick förfrågan igår eftermiddag. Samtidigt spännande att anta den här utmaningen, jag kommer att göra allt som krävs för att försöka vända trenden laget har hamnat i.

Du kommer att leda laget tillsammans med Daniel Wessner, hur ser du på det? Det känns jättebra. Jag tror att Daniel är det bästa som kunde ske BIK just nu, han står för allt klubben vill stå för. Nu kommer han att ha en ny position från bänken och därifrån tror jag att han kommer skicka rätt signaler in i gruppen. Känslan är att jag och Wessner kommer att komplettera varandra på ett bra sätt.

Vilka förändringar kommer du att göra? Det vill jag inte gå in på så här tidigt. Jag älskar Thermell och Näslund, de är goda vänner till mig och jag vet att de har krigat som idioter för att vinna hockeymatcher. I dessa lägen handlar det mestadels om det mentala spelet.

Hur ser du på framtiden, match redan på söndag mot Timrå? Det är perfekt att vi får en längre bortamatch nu med en gång. Jag och Daniel ska utnyttja den tiden genom att fördjupa oss i saker och ting. Även lära känna spelarna och försöka prata så mycket det bara går med dem.

Tack för snacket, lycka till på söndag! Tack!