Nu släpper vi lotterna till BIK-lotteriet!

15 oktober 2021 11:00

Antalet lotter är begränsat och vinstbordet rejält tilltaget med vinster för 100 000 så säkra din lott så snart som möjligt via länken i inlägget.


Nu släpper vi BIK-lotterna till försäljning! Genom att köpa lotterna stöttar du inte bara klubben utan har också goda vinstchanser på ett attraktivt vinstbord värt 100 000 kronor.

Eller vad sägs om en exklusiv Conturakamin värd 50. 000 kronor från Biobränslebutiken, en robotgräsklippare från Mandel Cykel & Trädgård, en ny tv från Elgiganten och träningskort, spa-vistelser och matupplevelser, presentkort på ICA samt snygga och praktiska verktyg för hem och fritid.

Lotterna kostar 100 kronor styck och säljs via hemsidan så du köper dem enkelt HÄR.

Lotteriet pågår fram till söndagen den 6/3 2022, vilket alltså innebär den sista grundseriematchen på hemmaplan, då vi drar vinnarna live under en av pauserna. Vi säljer bara 2000 lotter så säkra ditt deltagande så snart som möjligt.

Här kan du läsa mer om de fina priserna och leverantörerna:

1:a pris Biobränslebutiken, presentkort 50.000 kronor.

Här får du välja fritt ur Conturas breda sortiment av vackra och effektiva kaminer till ett värde av 50.000 kronor. Läs mer på Biobränslebutikens hemsida och se Conturas aktuella kampanjer här.

2:a pris Mandel Cykel & Trädgård i samarbete med Husqvarna, Automower 310 med installation, värde 20 900 kronor.

Den perfekta hjälpen för en avkopplande sommar i trädgården. Läs mer på Mandels hemsida.

3:e pris Elgiganten, TV- Philips 55” värde 8.490 kronor.

Se lagets bortamatcher på en splitter ny tv med en riktigt bra upplösning!

Här kan du läsa mer om tv:n.

4:e pris Colluseum Club, årskort värde 5.900 kronor.

Gratis träning i ett helt år i Colluseum Clubs fräscha och väl tilltagna lokaler.

5:e pris Loka Brunn, spavistelse för två personer värde 5.000 kronor.

Den perfekta uppladdningen för vintertrötta kroppar & knoppar: en vistelse på Loka Brunn med spabad, vackra omgivningar och god mat. Läs mer och dröm dig bort på Loka Brunns hemsida.

6:e pris Beijer Bygg, kolborstfri 18V DeWalt skruvdragare, med laddare och 2 st 5Ah batterier. Värde 3.500 kronor.

Den här kraftfulla skruvdragaren från Beijer Byggmaterial gör så att snickerijobbet och renoveringsarbetet går som en dans oavsett om du är proffs eller amatör.

7:e pris Grythyttans Gästgivaregård, vistelse för två personer värde 3.500 kronor.

Det här priset ger dig chansen att ta med dig någon du gillar på en kulinarisk resa som ni båda kommer minnas länge. Läs mer om den fantasiska miljön och låt dig läskas av goda menyer på Grythyttas Gästivaregårds hemsida.

8:e pris ArenaReklam, Kockkniv ur serien Global värde 2.499 kronor.

Köksarbetet blir både enklare och roligare med bra redskap. En bra kockkniv är ett måste och Arenareklam har som vanligt ett bra sortiment med profilverktyg. Läs mer om kniven här.

9:e pris BIK Karlskoga, Restaurangbord värde 2.380 kronor.

Upplev hockey från arenans häftigaste plats - restaurangen. Ladda inför matchen med vår populära, hemlagade buffé med efterrrätt och heja sedan fram laget till seger. Läs mer om restaurangen här.

10:e pris Maxi, presentkort värde 2.000 kronor.

Allt för vardag och fest, hemlagat och catering och såväl skönhetsprodukter som kläder, böcker, leksaker och inredning. Hos ICA Maxi Karlskoga finns det mesta och med ett presentkort på 2000 kronor kan du shoppa loss rejält!

Erfordeliga tillstånd för lotteriet finns. Vinstplanen består av vinster för totait 100 000 kronor fördelat på max 2000 lotter. Vid frågor, kontakta P-A Johansson, [email protected]