Ladda för en fullspäckad Ladies Hockey Night

1 november 2021 12:00

Save the date! Fredag 12/11 är det äntligen dags för årets Ladies Hockey Night-match. Det blir en helkväll med nätverksträff på Bofors Hotel, spännande utställare, bra erbjudanden i Nobelhallen och fokus på tjejer i alla åldrar.


Vårt koncept med Ladies Hockey Night har funnits med i flera år och är väldigt populärt. Årets upplaga går av stapeln fredag 12/11 när AIK gästar Nobelhallen och vi satsar på ett brett och spännande innehåll som vi tror kommer tilltala många. Vi öppnar upp portarna redan klockan 17.00 och det finns många anledningar att vara på plats tidigt!

Som alltid är inträdet till Nobelhallen fritt för alla tjejer. Önskar ni sittplats köper ni som vanligt biljetten här. Intresset för matchen är väldigt stort och på sittplats har vi i skrivande stund bara cirka 150 platser kvar så slå till snabbt om du vill vara säker på att få sitta.

Här är några av våra aktiviteter den här dagen - och fler planeras:

Event på Bofors Hotel för kvinnliga partners och lokala kvinnliga företagare. Vi serverar en god plockbricka inklusive ett glas bubbel eller alkoholfritt och berättar om klubben och vårt arbete, bland annat för att bygga en stark närvaro av tjejer. Vi åker sedan vidare till Nobelhallen där kvällen fortsätter i nätverkslogen.

I Nobelhallen har vi från klockan 17.00 ett gäng intressanta utställare och aktiviteter på plats. Ett exempel är Ekmans på torget, som tipsar om de perfekta godsakerna att bjuda på till vinterns alla festliga tillfällen.

I shopen har vi galna 20 % på alla supporterprylar så passa på att handla julklappar - eller varför inte en snygg mössa eller ett par vinglas till dig själv?

Kom i stämning i puben där vi har trubadur på plats och dessutom har vi ett specialerbjudande på vår Club-toast med hockeypompa och vitlöksdip, serverat med ett glas bubbel eller valfritt alkoholfritt alternativ, för bara 195 kronor.

Givetvis fokuserar vi även på tjejerna i vår egen verksamhet och i Karlskoga - BIK Karlskoga Ungdoms tjejer finns givetvis på plats och visar bland annat upp sig i en internmatch i en av pauserna.

Efter matchen fortsätter du som vill kvällen i goda vänners lag på O'Learys dit gratisbussen börjar gå ungefär en kvart efter matchen. Mot uppvisande av matchbiljett går du in gratis även efter klockan 22.00.


Köp din biljett till Ladies Hockey Night och alla våra andra matcher här.