Delta i morgondagens puckkastning

22 september 2018 10:30

Imorgon smäller det! Hemmapremiär mot Leksands IF i Hockeyallsvenskan. Nytt för i år är att den klassiska puckkastningen kommer tillbaka och äger rum i den andra periodpausen. Puckkastningen presenteras i samarbete med ViBil.


Dana, delägare i ViBil och en stor BIK-supporter. Beskriv årets puckkastning lite kortfattat!

Konceptet är egentligen en traditionell puckkastning, fast med grymma priser. Man kastar sin puck och ska komma så nära mittpunkten det bara går.

Grymma priser säger du, vad ligger i potten?

Vi tävlar ut resecheckar för totalt 60 000 kronor. Vinnaren tar hem resecheckar för 30 000, en andraplats ger 20 000 och en tredjeplats betyder 10 000 kr.

Kan du berätta reglerna?

I grundseriens 25 första hemmamatcher plockar vi fram 25 vinnare. Dessa 25 personer kommer att gå vidare till den ärofyllda ”finalen” i grundseriens sista hemmamatch, där ligger resecheckarna i potten. Vinnaren från varje grundseriematch belönas inte bara med en finalplats, utan får också ett presentkort i BIK-shopen till ett värde av 200 kronor.

Vad kostar en puck?

30 kr.

Om man är intresserad av att testa puckkastningen redan imorgon, vart kan man köpa puckar?

Vi kommer att sälja puckar direkt i entrén, det finns även möjlighet att köpa puckar i shopen.

Varför har ViBil valt att satsa på detta?

Vi vill synas tillsammans med BIK Karlskoga och ser det som en bra exponering. ViBil har stort BIK-hjärta och vill gärna vara med att utveckla matcheventet. Puckkastningen blir ett roligt återkommande inslag i varje match.

Nu hoppas vi att publiken ställer upp på detta och att vi får se många puckar i mittcirkeln imorgon!

Det både tror och hoppas jag på, avslutar Dana Hawez på ViBil.