Intervju med Tobias Thermell

26 oktober 2017 14:45

– Gustaf Thorell gör comeback mot SSK, säger tränare Tobias Thermell till hemsidan.


Hur är läget dagen efter förlusten mot Västervik? Såklart det är tungt, men vi kan inte gräva ner oss. Just nu sitter vi och kollar på morgondagens motståndare och förbereder oss på bästa sätt.

Vad säger du annars om gårdagens match? Vi startar faktiskt matchen riktigt bra och äger inledningen. Vi får chansen i powerplay två gånger om i början men får ingen utdelning. Sen när Västervik gör mål på en halvchans går luften ur oss lite, tyvärr påverkade det målet oss väldigt mycket.

Vad måste bli bättre i fortsättningen? Passningsspelet är fortfarande undermåligt. Jag saknar det där sista trycket mot kassen och desperation för att göra mål.

I den tredje perioden börjar vi spela med mer desperation, håller du med? Absolut. I den tredje perioden skapar vi sex klara målchanser i slottet till skillnad från de två första då vi skapar en. På ett sätt en styrka att vi kan studsa upp när vi ligger under med 0–3, men jag tror snarare det handlar om det mentala spelet då vi plötsligt inte har något att förlora. Men överlag så måste det spraka mer om oss och jag vill att vi vinner fler kamper där ute på isen.

Skadeläget då, Berglind och Lundmark in på skadelistan? Berglind vet vi inte riktigt kring ännu, men det ska inte vara någon fara och han kan eventuellt redan vara med imorgon. Lundmark fördes till akuten idag och spelar ej. Däremot gör Gustaf Thorell comeback mot SSK.

Vem vaktar kassen? Shane kommer att fortsätta.

Tack för snacket, lycka till imorgon! Tack!