Ny unik kollektion

14 november 2019 09:30

Specialkollektion framtagen från allt det vi älskar med BIK Karlskoga. Säljs endast under 2019, så passa på att beställa dina produkter idag!


Urval från den nya kollektionen:

Klassisk t-shirt i bästa kvalitet nu i modernare passform. Förkrymt kammad bomull och ringspunnet garn, rundstickad. Dubbelkrage med elastan. Specialdesignat BIK-tryck i marinblått på bröstet.

Högkvalitativ långärmad T-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidsömmar. Finns i både dam och herr med specialdesignat BIK-tryck på bröstet.

Exklusiv hoodtröja med dubbla tyglager i huvan och "dold" känguruficka i fram. Tjocka kontrastsnoddar. Huvans våfflade innertyg har en grå färgkontrast. Overlock sömmar. Kraftig mudd i nederkant och vid ärmslut. Specialdesignat BIK-tryck i marinblått på bröstet.

Shoppingkasse i denimlook med långa handtag, tillverkad av återvunnen bomull och återvunnen polyester. Specialdesignat BIK-tryck i marinblått på kassen.

Stilrena kuddfodral av bomullscanvas i hög kvalitet 270 g/m². Fodralen är utrustade med blixtlås på ena sidan. Storlek: 50x50 cm. Specialdesignat BIK-tryck i marinblått på kudden.

Liggande poster med specialdesignat BIK-märke i BIKs signaturblå. Vit bakgrund. 50x70cm.

Se hela kollektionen här!