Tomma läktare väntar - Nu behöver vi din hjälp!

12 mars 2020 09:30

Vi hade ju helst av allt velat ha er på läktarna i ett kokande Nobelhallen, det är ju det bästa som finns att spela framför våra supportrar och höra "Stolta BIK:are" dåna från läktarplats. Men när det nu inte går ber vi er stötta oss på det sätt som går. Vi har ju, trots allt, bara varandra!


Coronaviruset är numera uppgraderat till en pandemi och för att komma tillrätta med virusets snabba spridning har myndigheterna tvingats skärpa nainsatser. Regeringen tog på onsdagen beslutet att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och tillställningar med fler än 500 personer samlade. Detta påverkar bland annat samtliga idrottsarenor i landet och för Hockeyallsvenskans slutspelsserie och BIK Karlskogas del innebär det spel inför tomma läktare.

De ekonomiska förutsättningarna är, som ni säkert redan vet, väldigt viktiga för den sportsliga satsningen. Att tvingas spela inför tomma läktare i det här skedet betyder ett oväntat och mycket stort inkomstbortfall för klubben, något som kan komma att påverka klubben under lång tid framåt. Vi har bara varandra är vårt gemensamma motto här i klubben och just nu är det mer sant än någonsin.

När vi nu knyter nävarna och laddar om efter den blytunga förlusten uppe i Timrå för att ta revansch på oss själva mot Västerås på fredag och mot Västervik på söndag ber vi er därför ödmjukast om hjälp.

Vi hade ju helst av allt velat ha er på läktarna i ett kokande Nobelhallen, det är ju det bästa som finns att spela framför våra fantastiska supportrar och höra "Stolta BIK:are" dåna från läktarplats. Men när det nu inte går ber vi er stötta oss på det sätt som går: med ett bidrag via swish 123 351 58 06. Kanske för biljetten eller för hockeykorven du nu inte kan köpa?

Du kan också bidra till vårt bankgiro: 351-4346

Stort tack på förhand!