Bengtzén: "Trycket på logerna har aldrig varit högre"

13 september 2019 11:00

Med drygt en vecka kvar till hemmapremiär är hockeypulsen hög i Karlskoga. Logeförsäljningen har nått en rekordnivå och även säsongskortsförsäljningen är positiv gentemot tidigare säsonger.


Förutom nätverkslogen, som främst riktar sig till klubbens större samarbetspartners innehar Nobelhallen fem loger på kortsidan och tre på långsidan. Totalt har klubben möjlighet att sälja 208 loger i grundserien och 180 stycken är redan uppbokade.

– Jätteroligt, det visar tydligt på vilket stort intresse det är. Under mina år i BIK har trycket aldrig varit hårdare på logerna så här tidigt. År 2020 finns t ex inte en enda loge kvar, och i övrigt finns ett fåtal loger kvar i början av säsongen samt årets söndagsmatcher, säger Jakob Bengtzén marknadsansvarig i BIK Karlskoga.

– Vi vill göra alla företag uppmärksamma på att avtalsloger behöver bokas snarast. Sen vill jag även poängtera att loger även kan bokas av privatpersoner. Är man ett gäng vänner som vill göra hockeykvällen lite extra festlig är det fritt fram att boka, avslutar Jakob.

Passa på att boka din loge här!