Karlsson: "Det var egentligen inget att fundera över"

20 mars 2020 10:15

BIK Karlskoga och 20-årige Linus Karlsson är överens om ett nytt kontrakt. Nedan får ni forwardens egna ord om varför det blev en fortsättning i klubben!


Hur skulle du summera din tid i BIK, Linus?

Det var en helt fantastisk tid, det låter klyschigt men det var det verkligen. Jag kom till klubben i slutet av januari och fick en väldig nytändning, både på och utanför isen.

Nu har du förlängt ytterligare en säsong, känslan kring det?

Det känns såklart bra, jag vill ge tillbaka till BIK efter att de gett mig chansen. Jag gillar BIK som klubb och är glad över att få minst ett år till. Det ska bli roligt att få vara med från start denna gång.

Hur gick tankarna, fanns det andra alternativ?

Det var egentligen inget att fundera över. Det är BIK som gäller i Hockeyallsvenskan, så det var ett lätt val för min del.

Har man hunnit smälta säsongen ännu?

Nja, allt blev så konstigt. Det gick så fort, men det är ju samma för alla. Jag känner en revanschlust inför hösten.

Du har verkligen gjort avtryck i BIK, visserligen endast 13 matcher men för tillfället bäst poängsnitt i klubbens historia!

Haha, oj. Poängen trillade in, jag spelade med bra spelare samtidigt som mitt spel stämde. Men det blir nog tufft att bibehålla samma poängsnitt kommande säsong.

Vad är planen nu?

Jag blir hemma i några dagar till. Sen har jag kvar min lägenhet nere i Karlskrona till sista april. Min plan är att det riktiga flyttlasset till Karlskoga går 1 maj.