Kära Play Off-kortinnehavare och biljettköpare!

12 mars 2020 11:00

Beslutet är taget: Säsongen fortsätter men det är med stor sorg som vi tvingas meddela att BIK Karlskoga kommer att spela Slutspelsserien inför tomma läktare.


Klubben får många frågor just nu från oroliga supportrar, samarbetspartners och media. Vi ber om ursäkt för bristen på information men faktum är att vi inte själva har alla svar ännu. Vi är chockade och tagna på sängen.

Givetvis respekterar vi regeringsbeslutet och människors liv och hälsa är självklart alltid viktigast. Men samtidigt måste vi planera för framtiden – från en position där vår noga kalkylerade budget snabbt och oväntat har spruckit. Slutspelsserien är inte bara viktig sportsligt, den är dessutom en ovärderlig inkomstkälla i vår satsning mot segrar och avancemang.

Det står nu helt klart att vi kommer att behöva din hjälp! Vi vädjar till dig som köpt Play Off-kort att efterskänka kostnaden. Du som har köpt lösa biljetter kan välja att inte återinlösa dem.

Även om en hockeymatch aldrig blir densamma utan publik på läktarna och även om vi går miste om stora belopp i restaurangen, pubarna och i kioskerna är detta en stor hjälp för oss att åtminstone kunna täcka en del av förlusten.

BIK Karlskoga förstår givetvis om ni önskar att få tillbaka era pengar. Kontakta i så fall [email protected] med namn och kontonummer. Önskar ni få tillbaka pengar för lösa biljetter kontakta [email protected]

Vi tar också tacksamt emot bidrag via vår swish: 123 351 58 06

Du kan också bidra till vårt bankgiro: 351-4346

Utan er är vi ingenting – Tack för era bidrag!