Träningsmatcherna 22/23 är spikade!

18 maj 2022 13:00

Om exakt tre månader släpps pucken i säsongens första träningsmatch - när AIK gästar Nobelhallen. Här kan du se schemat för hela försäsongen.


Strålande sol och sommarkänsla utomhus men redan nu pågår förberedelserna för fullt för höst, is och en ny säsong i HockeyAllsvenskan. Spelarna kör gemensam försäsongsfys till och med veckan efter midsommar för att sedan splittras och köra på egen hand i några veckor. I början av augusti återsamlas laget och 12/8 hålls den officiella ispremiären. Mer information om den kommer längre fram men boka redan nu in datumet i kalendern!

Coacherna har nu även spikat schemat för försäsongens träningsmatcher och så här ser det ut:

18/8 AIK (hemma)

24/8 Stjernen Hockey (hemma)

Stjernen Hockey spelar i den norska högstaligan, Fjordkraftligaen.

1-4/9 Försäsongsturnering i Södertälje

Mer information om matcher och motstånd kommer senare.

8/9 Vita Hästen (hemma)

13/9 Vita Hästen (borta)

15/9 Södertälje SK (hemma)

23/9 Seriepremiär HockeyAllsvenskan

Spelschemat är ännu inte klart och presenteras senare.


Förbered dig inför säsongen genom att köpa ditt eget serie- eller säsongskort

Vi har sänkt priserna alla våra seriekort - upp till hela 40 %. Ståplats vuxen är till exempel sänkt från 2850 kronor till endast 1978 kronor. Det innebär att man får se samtliga grundseriematcher för bara 76 kronor per match och att ett seriekort snabbt blir lönsamt även för dig som inte kan gå på alla matcher.

Vi introducerar även två smarta och smidiga lösningar för slutspelet.

Om du väljer seriekortet ser du grundseriens alla matcher och får förtur till slutspelsmatcherna. Du bokar själv de slutspelsmatcher som du önskar gå på via länken du får inför varje match och betalar då lösbiljettpris för dessa.

Om du väljer säsongskortet garanterar du din plats genom både grundserien och samtliga matcher efter det. Du betalar allt direkt och därmed tillkommer inga ytterligare kostnader under säsongen. Säsongskort Ståplats vuxen kostar bara 2678 kronor. Det är alltså billigare än vad ståplatskortet för grundserien kostade i fjol.

När du beställer ditt kort väljer du enkelt själv om du önskar betala allt direkt eller vill dela upp kostnaden på flera tillfällen.

Om du väljer att lägga upp betalningen på 12 månader kostar dig Ståplats vuxen 165 kronor i månaden för ett seriekort och 223 kronor i månaden för ett säsongskort. En mindre avgift tas dock ut av kreditgivaren.

Läs mer och boka ditt serie-/säsongskort här!