Bästa sportlovsresan? Den ultimata alla hjärtans dag-överraskningen?

11 februari 2020 07:00

Har du en hockeyintresserad ungdom i huset eller BIK-älskande vän eller käresta? Varför inte överraska med en häftig resa - dessutom till ett fantastiskt bra pris?


BIK Supports nästa bortaresan äger rum fredagen den 21/2 då man hänger med A-laget till Mora och bortamatch i Jalas Arena. Intresset för resan har varit stort, så stort att man nu bokat ytterligare en buss, och det innebär att det i skrivande stund finns en hel del platser kvar.

Datumet - sista vardagen på sportlovet - är perfekt för alla med hockeyintresserade barn- och ungdomar i sin närhet. Eller varför inte som den ultimata alla hjärtans dag-presenten till en BIK-älskare?

Priset är dessutom riktigt bra: inträdet till arenan är gratis och resan kostar bara 100 kronor att åka med.

Man måste dock vara medlem i BIK Support, och det löser ni enkelt via den här länken. Det kostar 100 kronor per vuxen och 50 kronor för barn och pensionärer. Vill hela familjen gå med och stötta BIK Supports fina supporterarbete finns ett familjemedlemsskap för 350 kronor för två vuxna och två barn.

Så samla ihop gänget och ge er iväg på en riktigt häftig resa tillsammans. Är det första gången är Mora en bra första bortaresa, av många skäl. För Lise-Lotte Madsen, en av eldsjälarna i BIK Support och en erfaren resenär, är bortaresorna till Mora en av de absoluta höjdpunkterna:

"Ja, det är definivivt en favorit. Även om det ligger en bit bort går tiden fort och vi har så kul tillsammans på bussen. Sedan är Jalas arena en väldigt trevlig arena att besöka."

"Första bussen är redan full, det gick väldigt snabbt och nu vill vi ha ännu fler supportrar med oss", fortsätter hon. "Det är jätteviktigt att vi åker med laget och stöttar det, det betyder mycket. I och med att det är Moras enkronasmatch behöver man bara betala för resan. 100 kronor för en vuxen och 50 kronor för barn och pensionärer är ju riktigt billigt!"

Bussen avgår från Karlskoga busstation 14:45 och vänder åter mot Karlskoga direkt efter matchslut. På bussen kan man köpa ett resekit med fralla, dryck och två lotter för 50 kronor.

Om du vill boka platser eller läsa mer om själva resan går du in på BIK Supports hemsida. Absolut senast 15/2 måste du boka, men givetvis med reservation för att platserna kan ta slut innan dess.