Jesper Alasaari skriver kontrakt med BIK

15 november 2019 08:30

Efter två matcher på lån står det nu klart att Karlskoga-killen Jesper Alasaari skriver på ett kontrakt med BIK Karlskoga. Backen är spelklar till lördagens match mot Mora IK.


Jesper har Bofors IK som moderklubb och spelade i BIK till och med säsongen 13/14, då han även fick chansen i A-laget vid tre tillfällen.

Förutom 23 matcher med Tingsryds AIF säsongen 15/16 har "Jeppe" annars tillhört flertalet division ett klubbar. Senast kommer han från tre matcher i Lindlövens IF där han noterats för fina ett mål och tre assist.

– Jesper har kommit in och gjort två riktigt bra matcher. Han är stor, spelar tufft och står för mycket av det vi saknat. Att han är en Karlskoga-kille gör saken inte sämre, säger Torsten Yngveson.

Kontraktet är skrivet på 1+1 år.

Läs mer om Alasaaris karriär här!

Varmt välkommen till BIK, Jesper!


"Micke" tvingas sluta

Mikael Johansson som har tränat med BIK i sex veckor och spelat de tre senaste matcherna tvingas avsluta sin hockeykarriär. "Micke" noterades för två assist på sina tre matcher i BIK.

– Jag är jäkligt tacksam för att BIK varit så schyssta och gav mig chansen att prova att träna och spela med dem. Men matchen mot Västervik var en enda lång pina på isen. Första matchen däremot kändes över förväntan, så det här är ett jobbigt beslut att ta. Men jag kommer inte att spela mer, säger Micke Johansson.