Spelschemat för HockeyAllsvenskan 22/23 är klart!

15 juni 2022 09:00

100 dagar till nedsläpp! Nu är spelschemat för hela grundserien klart och det är dags att börja planera in höstens och vinterns besök i Nobelhallen och övriga arenor!


Med exakt hundra dagar kvar till nedsläpp i HockeyAllsvenskan 22/23 släpps idag schemat för hela grundserien.

Det ser bra ut för oss som trivs bäst i Nobelhallen: fredagar brukar vara mest populära speldagarna bland BIK-supportrarna och i år ser det riktigt bra ut då de dominerar: I Nobelhallen blir det i grundserien totalt 13 fredagsmatcher, nio onsdagsmatcher, tre lördagsmatcher och en tisdagsmatch. Tisdagsmatchen infaller dessutom under mellandagarna.

BIK inleder årets grundserie på bortaplan 23/9 då laget tar sig an Björklöven uppe i Umeå. Hemmapremiären spelas fredagen den 30/9 när Västervik gästar Nobelhallen - och då hoppas vi förstås på en kokande hemmaarena!

Mellandagsmatcherna brukar vara välbesökta och årets speldagar är 27, 29 och 30/12. På hemmaplan möter vi nykomlingen Östersund tisdag 27/12 och Södertälje fredag 30/12. Bortamötet med rivalen Västerås torsdag 29/12 passar perfekt om man är sugen på en härlig bortaresa.

Redan nu håller vi på att planera in en rad event kring våra hemmamatcher. Först och främst i form av temamatcher med både nyheter och uppskattade klassiker i en mix som vi hoppas och tror ska ha något för alla. Dessutom arbetar vi med återkommande inslag inför, under och efter matcherna utifrån de önskemål som ni framförde i publikundersökningen. Men alla hockeyälskare kommer givetvis att känna igen sig - hockeyn och matchen är alltid nummer 1. Mer om våra event kommer så snart vi är klara med grundplaneringen men det allra första går av stapeln redan fredag 12/8 då vi har ispremiär.

Här kan du se hela schemat i sin helhet.

Lite längre fram kommer ett schema i kalenderform som du kan importera till mobilen.


Säkra din plats i Nobelhallen i vinter - och detta till våra bästa priser någonsin! Prisexemplet Seriekort Ståplats vuxen kostar bara 1978 kronor, vilket innebär att du bara betalar 76 kronor per match.

Med ett seriekort ser du samtliga grundseriematcherna och har förtur till slutspelsmatcherna. Med nyheten Säsongskort ingår både grundseriens och alla slutspelsmatcher. Givetvis kan du välja att betala ditt kort månadsvis eller enligt annan intervall som passar dig.

Läs mer och teckna dig här. Köper du före 1/7 deltar du dessutom i utlottningen av en signerad matchtröja (replika).