Efterlysning: Är du en av personerna som vi letar efter?

22 juni 2022 13:00

Vi behöver inte bara bli fler på läktarna utan även på flera nyckelpositioner. Nu söker vi med ljus och lykta efter dig som vill arbeta med media, i bar och loge alternativt i kioskerna eller som publikvärd under våra hemmamatcher.


Spelschemat är klart och det innebär att vi nu på allvar har börjat planera för höstens temamatcher och event under matcherna. I vårens undersökning bland supportrarna önskade ni fler temamatcher och mer att se och göra före, under och efter match och detta har vi tagit fasta på.

Inom några veckor räknar vi med att presentera en första skiss över välkända, populära teman som Ladies Hockey Nighet, Kids day och BIK-kronan men också nya, spännande teman som till exempel hästens Oktoberfest samt Nobelhallens nostalgiosande 50-årsjubileum i vår.

Men för att vi ska kunna utveckla och anordna trevliga evenemang i Nobelhallen måste vi bli fler. Ganska många fler, faktiskt. Därför letar vi just nu efter DIG som kan tänka dig att hjälpa klubben i ditt hjärta med något av följande:

Publikvärd

Som publikvärd tar du hand om besökarna i hallen - både i entrén och på läktarna - och ser till att de får en bra upplevelse.

Kioskpersonal

Vi har flera kiosker och en cafeteria och som kioskpersonal säljer du godis, dricka, korv och liknande.

Media

För dig som gillar media och teknik. Du arbetar i vårt mediarum där vi styr mediakuben, intro, musik, repriser, intervjuer med mera.

Bar- och loger

Vi söker dig som trivs med att arbeta i barmiljö, det vill säga med att ta upp beställningar och servera samt övriga i bar förekommande arbetsuppgifter.

Vi spelar i snitt ungefär en match i veckan från och med hemmapremiären 30:e september och till och med april. Kan du inte vara med på alla hemmamatcher? Sök gärna ändå.

Vi har inte möjlighet att betala lön men däremot får du entrebiljetter som du själv kan använda när du är ledig eller ge till någon närstående när du jobbar. När säsongen är över bjuds du dessutom in till en avslutningsfest exklusiv för spelare, personal och funktionärer. Det de flesta funktionärerna brukar säga driver dem är dock gemenskapen och känslan av att man är viktig för klubben. Och det är ni verkligen - utan er, ingen match!

Om du vill veta mer eller redan nu vill anmäla dig mailar du Henriette Roos på [email protected]