Fem spelare lämnar BIK
Publicerad: 2019-04-05
Idag står det klart att fem spelare ur säsongens trupp inte blir kvar i BIK Karlskoga. Det handlar om backarna Viktor Lang, Ricard Blidstrand, Jacob Lundegård, Arvid Aronsson och forwarden Axel Lindström.

Viktor Lang kom till Karlskoga som 16-åring inför Hockeygymnasiet och har totalt hunnit med sex säsonger i A-laget. I år har Arvika-sonen dessvärre bara spelat 13 matcher på grund av skada.

Ricard Blidstrand sköt i år fyra mål och levererade nio assist på 54 spelade matcher. Totalt blev det tre säsonger i BIK.

Jacob Lundegård anslöt till BIK inför säsongen 16/17 och har gjort tre säsonger i klubben. I år blev det ett mål och åtta assist för 22-åringen på 48 matcher.

Arvid Aronsson kom in i slutskedet av fjolåret och har spelat 76 matcher i den blåvita tröjan. Totalt blev det ett mål och nio assist.

Axel Lindström har även han gjort tre säsonger i Karlskoga. I år svarade slitvargen för sju mål och åtta assist på 56 matcher.

– Vi tackar så hjärtligt för deras insatser i BIK Karlskoga och önskar alla fem lycka till i deras fortsatta ishockeykarriärer, säger sportchef Thomas Fröberg.

BIK Karlskoga Jakob Bengtzén