Bildextra: Barnens dag i Nobelhallen

2 december 2019 12:00

Bilder och ett filmklipp från Barnens dag i Nobelhallen. Stort tack till våra yngsta supportrar för att ni kom och stöttade oss! Vi ses väl snart igen?


"Det var visserligen vårt tredje Barnens dag-arrangemang men första gången som barnen fick vara med och värma med spelarna på förmiddagen. Vi hade ingen aning om hur många som skulle dyka upp - eller om det ens skulle komma någon - så vi blev väldigt glatt överraskade när det dök upp ett 130-tal unga lirare. Det var verkligen full fart ute på isen", konstaterar en nöjd Marknads- och föräljningschef Jakob Bengtzén när lugnet och tystnaden åter lagt sig över Nobelhallen efter söndagens speciella Barnens dag-arrangemang.560 barn kom till årets Barnens Dag-match och efter matchen, ett riktigt målfyrverkeri där BIK slog Modo med 7-0, ringlade kön lång till borden där spelarna hade bänkat sig för att skriva autografer, vara med på selfies och diskutera matchen med föreningens yngsta supportrar.Runt om i arenan hänger orginalen till det 40-tal fina matchaffischer som eleverna i årskurs 3 på Karlbergsskolan målat på uppdrag åt föreningen inför matchen och som fått mycket uppmärksamhet i runt om i Hockeysverige.


Godispåsarna som delades ut till de 100 första barnen gick som smör i solsken och Doris och Boris fanns förstås på plats för att dela ut både kramar, high fives och lite godsaker. Många passade på att få sina ansikten vackert målade i BIK:s färger, andra spelade tv-spel - hockey givetvis - i tv-spelshörnan.

Vi vill passa på att tacka alla unga BIK:are för den fina uppslutningen och önska er varmt välkomna till Nobelhallen - både som supporter och (kanske även) som spelare!

Här kan ni läsa mer om BIK Karlskoga Ungdoms verksamhet och ni hittar också kontaktuppgifter ifall ni är sugna på att prova på hockey.


Fotografierna är tagna av Ola Gustafsson/Frilansfotograferna