Lindquist: "Det känns jättebra att fortsätta i BIK"

2 maj 2021 09:00
sillyseason

Under lördagen kritade David Lindquist på ett nytt kontrakt med BIK Karlskoga som sträcker sig över kommande säsong. Idag bjuder vi på "Linkans" tankar efter sitt nya 1-årskontrakt!


Minst ett år till i Karlskoga, hur är känslan just nu, "Linkan"?

Det känns jättebra att fortsätta i BIK. Jag är glad över att klubben vill ha kvar mig och jag ser med tillförsikt fram emot nästa säsong.

Du kom till BIK inför förra säsongen, hur summerar du ditt första år?

Så länge jag har spelat tycker jag att det känts bra. Jag har utvecklat många delar i mitt spel, framförallt spelet med puck och skapa målchanser. Sen är jag dessvärre dragits med lite skador, men bortsett från det är jag relativt nöjd och jag har trivts väldigt bra i klubben.

Vilka delar i spelet vill du utveckla ännu mer?

Främst mitt skott. Jag vill bli målfarligare än vad jag är idag. Det får bli några tusen skott på skottramp under sommaren.

Hur ser kommande veckor ut?

Just nu är jag hemma i Piteå och umgås med familj och vänner. Den 10 maj drar vi igång försäsongen igen och då är jag såklart på plats i Karlskoga.

Är du laddad för en fyssäong eller längtar man redan till isen?

För egen del blev säsongen lite kortare än vanligt vilket gör att jag är kanske mer issugen än vanligt. Samtidigt har fysen sin charm också och är en väldigt viktig del i förberedelserna.

Avslutningsvis, hur mår din skada du dragits med?

Den är helt klart bättre. Jag kommer att fortsätta rehabträna för att vara helt hundra när vi ska igång igen, men det går åt rätt håll.