Information angående de 300 åskådarna från 1 november

27 oktober 2020 10:00

Regeringen tillåter en viss publik på idrottsarenorna igen. Från och med den 1 november kommer det att släppas in 300 sittande åskådare med ett avstånd mellan sällskapen.


BIK Karlskoga har alltid varit tydliga med att klubben vill prioritera samtliga säsongskortsinnehavare.

– Vi vill visa uppskattning till de privatpersoner och företag som valt att köpa säsongskort i dessa speciella tider. Som läget är nu kommer vi att kunna erbjuda samtliga säsongskortsinnehavare chansen att se var tredje match på plats i Nobelhallen, säger biljettansvarige P-A Johansson.

– Det kommer att naturligtvis bli svårt att få en exakt rättvisa i allt det här, men vi gör verkligen så gott vi kan. Exakt vilka matcher var och en kommer att få se informerar vi om via mail inom de närmsta dagarna, avslutar Johansson.

Detta gäller tills vidare så länge publiklättnaden ligger på 300 åskådare. Vid en eventuell höjning är förhoppningen att erbjuda säsongskortsinnehavare chansen till varannan match.

Kan man som företag/privatperson INTE gå på matchen ber vi er kontakta klubben.

BIK Karlskoga kan också meddela att man från och med söndag kommer att släppa 30 stycken lösa biljetter för 300 kr/st till varje hemmamatch. Dessa lösbiljetter släpps tre dygn innan match och det är först till kvarn som gäller.

För eventuella frågor kontakta P-A Johansson på 073-988 10 60 alternativt [email protected]