Viktig information inför träningsmatcherna i Nobelhallen

31 augusti 2021 16:00

Viktig information till dig som kommer för att se kvällens match eller någon annan av A-lagets träningsmatcher i Nobelhallen.


I skrivande stund gäller fortfarande samma restriktioner som tidigare, vilket innebär att vi kan ta in max 450 i publik till våra träningsmatcher. Dessa är i sin tur fördelade på 300 sittande och 150 stående, där de sistnämnda fördelas på tre olika sektioner. Som alltid är vi noga med säkerheten och följer givetvis Folkhälsomyndighetens och övriga myndigheters rekommendationer och bestämmelser.

Kom inte till matchen om du har några av de symptom som kan tyda på att du är sjuk i covid19.

Väl på plats är det viktigt att du tänker på att hålla avstånd, stannar på din plats samt även i övrigt följer de försiktighetsåtgärder som vi har vidtagit för att arrangemanget ska vara coronasäkert. Handsprit finns till exempel utplacerad.

Att vi alla hjälps åt med detta är viktigt för att BIK Karlskoga även i fortsättningen ska få fortsätta spela inför publik. Vi vill inte heller bidra till ökad smittspridning.

Här kommer värdefull information för dig som besöker Nobelhallen:

För att få ta in 450 personer till våra matcher måste vi dela in Nobelhallen i olika sektioner som har egen ingång, egna toaletter och egen kiosk. Som publik får ni därför just nu inte röra er fritt i arenan utan måste hålla er innanför er sektions avspärrningar. Det är väldigt viktigt att vi alla respekterar avspärrningarna.

Sällskap får se matchen tillsammans men i övrigt måste man hålla uppmarkerat avstånd till grannarna.

Vi har öppnat fyra olika entréer till Nobelhallen och vilken entré du ska använda står på din biljett.

Se bilden nedan för att se var du hittar informationen på din biljett och var entrérna finns.

Biljetterna till HV71 är slutsålda. Köp din biljett till hemmamatchen mot Mora på torsdag 2/9 kl. 19.00 här.

Läs mer om våra träningsmatcher samt biljettsläpp och webbsändning här.