Temamatcher 19/20

15 oktober 2019 09:00

Här får ni en glimt av säsongens alla temamatcher. Några aktiviteter från tidigare säsonger återkommer och vi bjuder även på några nyheter. Se alla happenings nedan!


Fredag 18/10 - Höggren 800 matcher

Fredrik Höggren gör sin 800:e match i BIK-tröjan och det ska naturligtvis uppmärksammas med en ceremoni innan matchen mot Västerås.

Onsdag 23/10 - Månadens Förening

Karlskoga Motorweteraner gästar Nobelhallen som Månadens Förening.

Söndag 27/10 - Coop på besök

Coop Forum Karlskoga delar på olika sätt ut 200 biljetter till BIK-Almtuna. Coop finns även med kring matchen med fina erbjudanden till alla åskådare.

Fredag 1/11 - Ladies Night

Succén är tillbaka! Fredagen den 1 november vankas det Fri Entré för alla tjejer när BIK Karlskoga tar emot Vita Hästen. Det blir livemusik i puben där tjejerna står i fokus!

Måndag 11/11 - Tjejlaget i fokus

Dags att lyfta fram vårt grymma tjejlag! Ni kommer att få träffa tjejerna i entrén innan matchen, det blir uppvisningsmatch i paus ett och intervju i paus två.

Onsdag 20/11 - Månadens Förening

Kontaktservice gästar Nobelhallen som Månadens Förening.

Söndag 1/12 - Barnens Dag

Barnens Dag kommer att bjuda på olika aktiviteter för de yngre. På förmiddagen får ni chansen att åka skridskor med A-laget. Under matchen bjuds det på TV-spel, Boris & Doris kommer på besök, godisregn med mera.

Söndag 8/12 - Föreningsdagen

BIK Karlskoga kommer i samarbete med Möckelnföreningarna arrangera Föreningsdagen där vi tillsammans vill lyfta fram Karlskogas grymma föreningsliv. Det bjuds på olika aktiviteter och en egen ”Förenings-line up" på isen.

Fredag 13/12 - Supportermatchen

BIK vill hylla sina grymma supportrar lite extra. Det blir uppladdning i puben i Nobelhallen med fina erbjudanden, mingel och uppsnack tillsammans med BIK Karlskoga.

Onsdag 18/12 - Månadens Förening

Degerfors IF gästar Nobelhallen som Månadens Förening.

Lördag 28/12 - Hemvändarmatchen

Mellandagshockey när BIK tar emot Västervik. Det blir livemusik i puben och vi firar segern med "After-Hockey" i Nobelhallen. En kväll ni inte får missa!

Onsdag 8/1 - Månadens Förening

Brottsofferjouren gästar Nobelhallen som Månadens Förening.

Fredag 31/1 - BIK-Kronan

BIK-Kronan återkommer när Vita Hästen gästar Karlskoga! Företag och privatpersoner gör det möjligt att gå på gratis ishockey i Nobelhallen.

Fredag 7/2 - Tröjhissning

BIK Karlskoga väljer att hedra en av de absolut största ikonerna i klubbens historia, Kristofer Näslund. 7 februari när BIK gästas av AIK Hockey kommer tröjnummer 24 att hissas till Nobelhallens tak.

Onsdag 19/2 - Månadens förening

Möckelns Ponnyklubb gästar Nobelhallen som Månadens Förening.

Fredag 6/3 - Månadens förening

NKJK (Nora-Karlskoga-Järnvägsklubb) gästar Nobelhallen som Månadens Förening.

Det kan tillkomma fler aktiviteter under pågående säsong.