Juniorkollen vecka 3
Publicerad: 2020-01-20
J20 & J18 tuggar på och samlade på sig fyra nya vinster under vecka tre. De förstnämnda besegrade Hallsberg och Valbo medan J18 vann över Brynäs IF och Mora IK!

BIK J20-IFK Hallsberg

Ny storseger under tisdagen när J20 krossade Hallsberg med 6-1 i Nobelhallen. Ett BIK som hade svårt att göra mål i första perioden hittade sedan effektiviteten och gjorde sex mål i de två sista perioderna.

Skott: 58-11

Mål BIK:

27:05 1-1 Lindström, Edwin (Stark, Victor & Thörner, Fredrik)

28:51 2-1 Janum, Andreas (Öhrström, Jonathan & Kiirikki, Joel)

38:18 3-1 Smith, Lukas (Novota, Miroslav)

38:51 4-1 Ek Koskela, Hugo (Karlsson, Mathias & Smith, Lukas)

45:24 5-1 Karlsson, Mathias (Ytfeldt, Gustav & Ek Koskela, Hugo)

48:16 6-1 Öhrström, Jonathan (Karlsson, Mathias & Smith, Lukas)

Länk till matchen!

Valbo HC-BIK J20

J20 tog en ny kassaskåpssäker seger med 9-0 på bortaplan mot Valbo HC. Resultatet var 3-0 redan efter period ett och det var aldrig något snack om saken. Noterbart är att Hugo Ek Koskela svarade för ett hattrick!

Skott: 12-63

Mål BIK:

10:22 0-1 Ek Koskela, Hugo (Smith, Lukas & Karlsson, Mathias)

16:12 0-2 Ek Koskela, Hugo (Smith, Lukas)

18:22 0-3 Karlsson, Mathias (Ek Koskela, Hugo & Olsson, Julius)

37:44 0-4 Lindström, Edwin (Thörner, Fredrik & Stark, Victor)

51:08 0-5 Ek Koskela, Hugo (Smith, Lukas)

56:43 0-6 Lindström, Edwin (Thörner, Fredrik)

57:48 0-7 Öhrström, Jonathan (Karlsson, Mathias)

59:11 0-8 Thörner, Fredrik (Stark, Victor)

59:43 0-9 Karlsson, Mathias (Olsson, Julius)

Brynäs IF-BIK J18

Ny bortahelg väntade för J18 som styrde bussen mot Dalarna. Laget stod för en riktigt stark insats under lördagen och kunde besegra Brynäs IF efter straffar med 5-4, avgörande målskytt blev Åke Stakkestad.

Skott: 33-24

Mål BIK:

11:05 1-1 Callenvik, Linus (Josefson, Alexander)

27:09 2-2 Weinö, Wiggo (Callenvik, Linus & Schreiber, Martin)

35:03 3-3 Hurtig, Arvid (Kiirikki, Joel & Josefson, Alexander)

53:31 3-4 Stakkestad, Åke (Lindsäth, Samuel)

Straff 4-5 Stakkestad, Åke

Mora IK-BIK J18

Matcherna duggar tätt och dagen efter segern mot Brynäs väntade Mora, även den på bortaplan. Efter en något svag inledning och underläge 0-1 vände BIK Karlskoga på matchen i period två och vann till slut med 4-3. Segern betydde fjärde raka för J18.

Skott: 31-27

Mål BIK:

22:05 1-1 Callenvik, Linus (Eriksson, David)

35:58 1-2 Stakkestad, Åke (Kiirikki, Joel & Saarinen-Ek, Emil)

43:24 1-3 Kiirikki, Joel (Schreiber, Martin & Stakkestad, Åke)

43:38 1-4 Stakkestad, Åke (Kiirikki, Joel & Schreiber, Martin)

För J18 väntar hemmamatcher mot Malmö & Växjö under lördag respektive söndag. J20 möter i sin tur möter Falu IF på hemmaplan lördag 13:00. Varmt välkomna till Nobelhallen!