Läget i laget: Flera spelare på väg tilllbaka
Publicerad: 2022-09-27
Ny vecka med bortamatch mot Mora på onsdag och hemmapremiär mot Västervik på fredag. Vi vet att många supportrar undrar och kollar därför läget på frånvarolistan med headcoach Karl Helmersson.

HockeyAllsvenskan började bra för Bofors del med en övertidsseger borta mot favorittippade Björklöven i fredags. Karl Helmersson berömde efter matchen lagets moral, eftersom man trots flera både gamla och nya skador inte vek ned sig utan följde planen hela vägen.

Vi kan idag dela med oss av fler goda nyheter då ett gäng frånvarande spelare redan är på väg tillbaka:

Logan Cockerill och junioren Carl Bruhn tvingades lämna fredagens seriepremiär uppe i Umeå efter varsin smäll och där kan Karl Helmersson lämna lugnande besked vad gäller Bruhn som redan är tillbaka. För Logans del väntar en undersökning under dagen innan man kan säga mer om hans status.

På forwardsidan saknades sedan tidigare David Lilja (skada), Markus Modigs (skada), Sebastian Collberg (skada) och Ludwig Persson (NHL-läger). David Lilja är nu tillbaka i full träning och Markus Modigs testar på is idag. Vad gäller Collberg behöver man lite mer tid och 'Ludde' kommer att stanna ytterligare ett tag i Washington.

Positiva tongångar också vad gäller backsidan som nu är komplett sedan Johan Larsson kommit tillbaka efter sjukdom.


I morgon onsdag möter vi alltså Mora på bortaplan innan det på fredag, 30/9, äntligen är dags för hemmapremiär. För premiärmotståndet står Västerviks IK och biljett till den matchen och resten av säsongen köper du här.

Vi planerar för premiärfest i Nobelhallen, som alltså öppnar redan 17.00 med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen kör vi Afterhockey fram till 23.00.

Serie och säsongskort är fortfarande det billigaste och smidigaste sättet att se hockey i Nobelhallen. Du har även möjlighet att lägga upp betalningen per månad eller som det passar dig. Boka ditt serie-/säsongskort här senast 30/9.


Denna nyhet är sponsrad av Furniturebox - Just nu kampanj på soffbord

Kommunikation, Privatmarknad och CSR Marie Angle