Nu släpper vi restaurangbiljetterna!

1 september 2021 11:30

Idag släpper vi restaurangbiljetterna för hela säsongen och i artikeln hittar du information och länk till bokningen. Tänk på att trycket till vissa matcher är mycket stort så boka så snart som möjligt om du vill vara säker på att få en plats.


Idag onsdagen 1/9 kl 12.00, släpper vi restaurangbiljetterna till samtliga hemmamatcher i Hockeyallsvenskan. Kom till Nobelhallen och njut av vår uppskattade, hemlagade buffé och se underhållande hockey.

Det osäkra pandemiläget och restriktionerna som det medför gör det svårt att planera verksamheten fullt ut och vi i BIK Karlskoga är mycket noga med att följa myndigheternas riktlinjer. När det gäller restaurangbiljetter har vi därför begränsat antalet biljetter till varje match för att kunna hålla anmodat avstånd mellan sällskapen. Givetvis följer vi också övriga anvisningar för ett smittsäkert arrangemang för våra gäster.

Det innebär att vi i nuläget har cirka 70 restaurangplatser per match, varav nästan 40 har årsprenumerationer. Fler platser kan komma att släppas om restriktionerna förändras eller tas bort.

Priset för vuxna är 595 kronor. Ungdom (8-19 år) betalar 265 kronor och för barn (0-7 år) kostar en biljett 135 kronor.

Här bokar du dina biljetter

Varmt välkommen!