Nu släpper vi biljetterna till våra sista träningsmatcher i Nobelhallen!

3 september 2021 10:00

Nu släpper vi biljetterna till våra två sista träningsmatcher hemma i Nobelhallen och det är två riktigt intressanta möten som väntar - AIK 7/9 och Västerås 9/9. Skynda dig att boka då antalet platser fortfarande är begränsat.


På tisdag 7/9 kl 19.00 möter vi AIK och på torsdag 9/9 kl.19.00 gästar Västerås IK Nobelhallen.

Motståndarna i våra två sista träningmatcher på hemmaplan har båda gått ut med att de satsar för att nå en topposition i årets högintressanta HockeyAllsvenskan. Förutom den vanliga rivaliteten kan vi alltså förvänta oss en hel del prestige och försök till positionering lagen emellan.

Det behöver knappast heller påpekas hur viktigt det är att ha en stor och engagerad publik i ryggen i matcher som dessa. Därför hoppas vi på god uppslutning i Nobelhallen - ta chansen att äntligen få se live-hockey till ett förmånligt pris.

HÄR köper du biljett till matchen mot AIK.

HÄR köper du biljett till matchen mot Västerås.

Ett smittsäkert arrangemang är viktigt för oss. För närvarande har vi, i enlighet med covidrestriktionerna, plats för 450 personer i publiken. Dessa är fördelade på tre sektioner ståplats och en sektion sittplats. Varje sektion har egen ingång, egen toalett och egen kiosk. Vilken entré som gäller för dig ser du på biljetten. Följ anvisningarna i hallen, håll dig till din sektion och till din plats och se till att hålla avstånd till andra sällskap.

Varmt välkommen till Nobelhallen!