BIK Karlskoga investerar i digitalt kommunikationsverktyg

8 november 2021 12:00

BIK Karlskoga satsar i och med det nya samarbetet med Never Offside på ett nytt nätverks- och kommunikationsverktyg, Score, som vi tror kommer uppskattas mycket av såväl partners som - på lite sikt - även våra supportrar.


BIK Karlskoga har tecknat ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras nätverks- och kommunikationsverktyg Score. Syftet är att öka affärsnyttan för våra partners och fortsätta vässa klubbens kommunikation. De förutsättningar som pandemin förde med sig under fjolårssäsongen har gjort beslutet att göra en investering för våra partners lätt.

”Genom vårt samarbete med Never Offside/Score adderar vi en ny plattform för våra partners att samverka med oss, varandra och på sikt även med våra supportrar. Vi ser appen som en plats där alla stolta BIK:are kan mötas och få tillgång till snabb, unik information om klubben”, säger Jakob Bengtzén, Marknadschef BIK Karlskoga.

Never Offside, bolaget som utvecklat Score, ser fram emot samarbetet. Bolaget, som består av personer med bakgrund från IT- och sporträttighetsbranschen, är på stark frammarsch och arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

”Klubben som alltid levererar och som vanligt har planer på att, på sitt eget framgångsrika sätt, vara med och ruska om dom på pappret lite tyngre lagen. Nu har man också bestämt sig för att partners och sedermera även supportrar ska få bättre och tydligare kommunikation från klubben och ökade affärsmöjligheter. Score presenterades på en mycket välordnad partnerträff den 17 september och bemötandet och intresset var väldigt positivt. Kul – nu kör vi! ” säger Christer Haglund som är VD för Never Offside.

Appen kommer att introduceras för partners under en partnerfrukost 1/12. Då börjar arbetet med att se till att alla företagspresentationer och exklusiva erbjudanden kommer på plats så snart som möjligt. Utöver bättre förutsättningar för partners att göra affärer inom nätverket så får klubben genom appen en ny exklusiv kommunikationskanal och ett nytt administrationsverktyg för partner-events.