Ladies Hockey Night i bilder

15 november 2021 11:00

Vi minns fredagens magiska Ladies Hockey Night genom ett bildkollage. Tack alla ni som kom till Nobelhallen och alla ni som på olika sätt medverkade.


Ladies Hockey Night innebär inte bara fritt inträde till Nobelhallen för alla tjejer. Det är också en kväll med fokus på våra egna, Karlskogas och samhällets kvinnor och flickor i alla åldrar.

För ett fyrtiotal tjejer började kvällen redan vid 16-tiden med ett event på Bofors Hotel där vi pratade hockey, åt en god plockbricka och tävlade om våra glödheta rosa BIK-mössor. ArenaReklam hade i samarbete med BIK dessutom fixat en fin gåva åt alla deltagare.


I arenan bjöd Ekmans på Torget på glögg och pepparkakor i nätverkslogen och visade också upp sina smarta och delikata tips på julgåvor och godsaker till vinterns alla tillställningar.

Tjejjouren Cilla fanns på plats och berättade om sin viktiga verksamhet.


Självklart stod våra egna tjejer i rampljuset denna dag och förutom att spela en kort internmatch under den första pausen delade de också ut flyers för att locka nya lirare.

Rävåsen IK:s fantastiska damlag vann sin serie, division 1 Norra Götaland, och kvalar just nu för att nå Elitettan. De presenterades under publikens jubel på isen under den andra halvleken. Stort lycka till önskar vi i BIK Karlskoga!

A-laget vann sin match mot gästande AIK med 6-3 och var efter matchen lyriska över det fantastiska stödet i Nobelhallen.

"Varje kväll borde vara Ladies Hockey Night!", utbrast målskytten Gustaf Franzén direkt efter matchen och fick medhåll av sina lagkompisar. 3094 landade den officiella publiksiffran på.


BIK Karlskoga spelar hemma mot Modo på onsdag 17/11. Nästa stora matchevent är söndag 28/11 då årets Barnens dag går av stapeln. Köp din biljett till dessa båda och alla våra matcher här.

Säkra din plats i arenan genom att välja årskort - läs mer och boka här.