Senaste nytt om skadeläget i BIK
Publicerad: 2021-01-05
Trots att skadeläget ljusnar aningen finns det fortfarande flertalet spelare som inte är tillgängliga för spel. Nedan får ni en frånvarorapport från BIK Karlskogas rehabcoach Håkan Persson!

Några fler spellediga dagar än konkurrenterna har gett BIK-truppen lite extra välbehövlig vila. Kommande månad väntar nämligen ett mycket tätt matchande med elva matcher på 24 dagar.

– Det går sakta men säkert framåt på skadefronten. Förhoppningsvis ser läget betydligt ljusare ut om bara ett par veckor. Glädjande är att Jesper Alasaari är frisk igen efter sjukdom och är redo för spel, säger Håkan Persson, fysio i BIK.

Victor Berglind

– "Berra" har dragits med en ledbandsskada sedan i slutet av november och är på bättringsvägen. Han har varit på is och kört lite lättare. Förhoppningen är att han är redo inom några veckor.

Arvid Aronsson

– Arvid är fortfarande inte helt återställd efter smällen han åkte på för snart fyra veckor sedan. Vi tror att han är redo inom en vecka igen.

David Lindquist

– Likt Berglind lider "Linkan" av en ledbandsskada. Rehaben går åt rätt håll, även om det är några veckor kvar innan centern är tillbaka.

Carl Berglund

– "Calle" är sjuk och lär inte spela något denna vecka.

August Gunnarsson

– August har drabbats av en hjärnskakning under tiden i Lindlöven. Oklart när han kan spela hockey igen, avslutar Håkan Persson.

BIK Karlskoga