Vinnare i våra tävlingar: Grattis Berit och Jörgen!

11 oktober 2021 18:00

Det har blivit dags att tillkännage vinnarna i två av våra tävlingar: Grattis Berit Andersson som vinner ett restaurangbesök för fyra och Jörgen Gustavsson som vinner ett restaurangbesök för två!


Den tredje oktober utlyste vi en tävling på sociala medier där ni skulle gilla, dela och tagga en person som ni tyckte skulle gå på hemmapremiären. Av de drygt 700 som deltog drogs under måndagsmorgonen en vinnare, som vinner ett restaurangbord för fyra till matchen mot Tingsryds AIF onsdag 20/10.

Vinnaren heter Berit Andersson, hemmahörande i Degerfors och sedan länge hockeyintresserad med BIK Karlskoga och Färjestad BK som favoriter.

"Jag har varit en hel del i Nobelhallen genom åren men det har blivit mindre under de senare åren och speciellt under det senaste på grund av covid, förstås", säger hon när vi talas vid. "Men jag tycker att det är roligt att stå i klacken och går gärna på hockey med mina barnbarn."

Den här gången blir det dock alltså hockey från en ny vy - restaurangen - och troligen följer åtminstone två av de tre barnen Jennie, Jan och Josefine samt någon kompis med. Kanske blir kvällen ett något försenat födelsedagsfirande för Jan som fyller år nu i helgen.

"En jättekul överraskning", konstaterar Berit som just idag är lite krasslig och tycker att det passade alldeles perfekt med en positiv nyhet.

Krya på dig och varmt välkommen till Nobelhallen, Berit, önskar vi på BIK Karlskoga!


13/9, några dagar efter att det blivit klart att deltagartaket skulle lyftas från och med 29/9 utlyste vi en tävling för våra säsongskortsköpare. Alla som har köpt sitt årskort senast 30/9 var med i dragningen och där handlade det om nästan 1000 deltagare.

Där var första pris ett restaurangbesök för två personer under valfri match (med reservation för att vissa datum kan vara fullbokade) och under måndagen drogs en vinnare även i den tävlingen:

Här vill vi gratulera Jörgen Gustavsson, Karlskoga, som vi också kommer meddela via mail. Tack för att du valt att satsa på säsongskort i BIK Karlskoga, Jörgen!


Vill du köpa biljetter eller biljetter till kommande matcher? Såväl sittplats- som ståplats och restaurangbiljetter köper du här.

Säkra din plats i arenan genom att välja årskort - läs mer och boka här.