BIK-Kronan blir #Soffmatchen2021

21 januari 2021 10:30

#Soffmatchen2021 – årets viktigaste soffmatch! Säsongen 20/21 är otroligt speciell på många sätt och de flesta idrottsklubbar har det tufft ekonomiskt, så även BIK Karlskoga.


En vanlig säsong, när vi inte lever i en pandemi, är ”BIK-Kronan” årets i särklass största och viktigaste intäktskälla. I år är dock ingen vanlig säsong, utan klubben behöver hitta nya vägar till nya intäkter. Därför byter BIK-Kronan tillfälligt namn till #Soffmatchen2021.

Matchen det gäller är BIK Karlskoga-Västerås IK onsdagen den 10 mars.

Vid det här laget vet ni alla vad en soffbiljett är för något, men för er som inte känner till uttrycket kommer här en kort förklaring.

En soffbiljett är en fiktiv biljett, som du köper för att stötta klubben. För privatpersoner kommer det finnas möjlighet att teckna upp sig på 5, 10, 25 eller 50 soffbiljetter till #Soffmatchen2021. Styckpriset är 100kr.

Exempel: Teckna upp dig på 5 soffbiljetter till #Soffmatchen2021 och du bidrar med 500 kr. Betalning sker via faktura under mars månad. Anmälan är bindande!

Som tack får både privatpersoner och företag sitt namn på en tavla i Nobelhallen som sitter uppe säsongen 21/22 samt att klubben listar alla bidragsgivare på hemsidan.

Det kommer även att arrangeras tävlingar för både privatperson och företag. Utlottningen sker 11 mars.

Privatpersoner tävling:

• Köp 5 soffbiljetter och du kan bli den lyckliga personen som vinner en gratis lunch med ”Calle” & ”Daggen”.

• Köp 10 soffbiljetter och du kan bli den lyckliga personen som vinner en signerad matchtröja.

• Köp 25 soffbiljetter och du kan bli den lyckliga personen som vinner ett restaurangbord för 4 personer.

• Köp 50 soffbiljetter och du kan bli den lyckliga personen som vinner en matchloge för åtta personer.

Företag tävlar om:

• Köp 50 soffbiljetter och ditt företag kan vinna ett företagshockeyevent. Vem vill inte vara hockeyproffs för en dag? I priset ingår istid, utrustning, domare och sekretariat. Perfekt för personalen!

• Köp 100 soffbiljetter eller fler och ditt företag uppmärksammas i klubbens sociala medier plus att ett lyckligt företag vinner en bortamatch med BIK Karlskoga säsongen 21/22. Ta med personalen och följ med BIK till en bortamatch där klubben bjuder på allt!

10.000 soffbiljetter till #Soffmatchen2021 skulle innebära en miljon kronor till BIK Karlskoga. En miljon som INTE är budgeterad. #Soffmatchen2021 kan verkligen vara skillnaden på hur klubben tar sig ur säsongen 20/21. Tillsammans ska vi nå 10.000 soffbiljetter!

*Vill du som privatperson eller företag bidra med en annan valör än de som finns i formuläret. Ta direktkontakt med [email protected]