Truppen 23/24: Välkommen Stefan Milosevic!
Publicerad: 2023-04-13
Vi välkomnar den unga och lovande backen Stefan Milosevic till BIK Karlskoga!

Uppmärksamma fans såg att vi hade fått en ny följare i sociala medier igår och ja, det stämmer! Nu hälsar vi Stefan Milosevic varmt välkommen till BIK Karlskoga!

Stefan fyllde 19 år i december förra året, har Partille HK som moderklubb men kommer närmast från Frölunda HC där han hunnit prova på spel i SHL både under fjolåret och under den gångna säsongen. Den reslige (190 centimeter långa), lovande backen var säsongen 22/23 kapten för Frölundas J20-lag där han noterades för hela 31 (2+29) poäng under 43 grundseriematcher i J20 Nationell. Han hade också bäst plus/minus av alla backarna i J20 Nationell södra. 

Kontraktet sträcker sig över de båda kommande säsongerna, det vill säga till och med 24/25.

”Stefan är en ung, välskolad och mycket lovande back som redan hunnit få erfarenhet från seniorhockey på högsta nivån”, säger Torsten Yngveson. ”Han är ett intressant tillskott till vår nya backsida och en spelare som vi hoppas och tror ska kunna ta nästa steg hos oss!”

”Jag känner flera spelare som är eller har varit i klubben och alla har bara bra saker att säga om BIK Karlskoga”, säger Stefan själv. ”Jag får bra möjligheter att utvecklas här och det är dessutom ett riktigt bra gäng.”

”Det ska bli väldigt kul att få spela seniorhockey på riktigt och jag ser också fram emot att få ha kul med laget längs vägen, vinna många matcher tillsammans och förhoppningsvis då även säsongens sista.”

Marie Angle