Årets eventschema tar form: En späckad höst och vinter väntar!
Publicerad: 2022-07-08
Nu har vi satt grundplaneringen för höstens och vinterns event. I det fullspäckade schemat hittar ni både populära klassiker och spännande nyheter.

Vi vet att vår publik gillar fredagsmatcher och fasta speldagar. Det innebär att schemat för grundseriens hemmamatcher ser riktigt bra ut med 13 fredagsmatcher, 9 onsdagsmatcher, 2 lördagsmatcher, en måndagsmatch samt en tisdagsmatch (som dock infaller under mellandagarna).

Precis som i fjol öppnar vi Nobelhallen två timmar innan nedsläpp.

Observera att ändringar kan ske och att event kan tillkomma. All planering är inte klar och vi återkommer med mer information när matchdagen närmar sig.

Med reservation för ändringar

September

Fredag 22-09-30 BIK - VÄSTERVIK:

Hemmapremiär och vi går givetvis all in för att fylla Nobelhallen. Hjälp oss genom att berätta för alla du känner (och några till) att du ska på premiären och se till att få med dig både inbitna supportrar och blivande BIK:are! Pubarna är öppna, trubaduren uppsjungen och det finns gott att äta för alla plånböcker. BIK-shopen har fått ett litet ansiktslyft och öppnar med fina erbjudanden. Boris och Doris finns förstås på plats och vi hoppas också ha några partner som visar upp attraktiva produkter.

Du som är Stolt BIK:are 22/23 bjuder vi, som alltid under HockeyAllsvenska matcher, på en god kopp kaffe. Du kan också hämta ditt ex av vårt nya, unika klistermärke.

Oktober

Fredag 22-10-07 BIK - VÄSTERÅS

Hockeyfredag! Ladda med AW i Nobelhallen, som öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen fortsätter festen med After Hockey i våra barer.

Ett rivalmöte med Västerås är det få som vill missa. Räkna med drag i Nobelhallen.

Fredag 22-10-14 BIK - ALMTUNA

NYHET! Nobelhallen goes Oktoberfest. Ta på dig tyrolerhatten och boka in en helkväll i Nobelhallen. Vi inleder med ett riktigt bra erbjudande på mat och dryck och fortsätter servera er även efter matchens slut.

Onsdag 22-10-26 BIK - TINGSRYD Månadens förening får en chans att presentera sig lite extra.

Lördag 22-10-29 BIK - SSK

Familjens dag - barnens egen hockeydag i Nobelhallen.

Vi passar på att officiellt inviga en efterfrågad nyhet - familjeläktaren. Den må vara lite provisorisk med tanke på att vi väntar på en renovering av hallen, men vi tror att både barn med myror i brallan och hockeyintresserade föräldrar kommer att tycka att det är ett lyft.

Boris & Doris är på plats och bjuder på överraskningar och vi planerar att ,med hjälp av våra partners, kunna erbjuda roliga aktiviteter för barn och ungdomar.

November - mustaschkampen-månad

Fredag 22-11-04 BIK - MORA

Lördag 22-11-05 BIK - MODO

Hockeyhelg deluxe med match både fredag och lördag och dessutom som avslutning på höstlovsveckan.

På fredagen sparkar vi igång Movember - mustaschkampen till förmån för forskning kring Prostatacancer. Ladda med AW i Nobelhallen, som öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen fortsätter festen med After Hockey i våra barer.

På lördagen är äntligen Möckelnföreningarnas dag tillbaka efter uppehåll på grund av pandemin. Räkna med bra drag både på isen mot gästande MoDo OCH på läktarna när stans alla föreningar samlas för att visa upp sig och sina mångfacetterade verksamheter.

Fredag 22-11-18 BIK - AIK

Hockeyfredag! Ladda med AW i Nobelhallen, som öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen fortsätter festen med After Hockey i våra barer.

Fredag 22-11-25 BIK - VÄSTERÅS

Dags för ett av våra mest populära event - Ladies Hockey Night. Mer information kommer när vi närmar oss men boka in datumet redan nu. Vi fortsätter med gratis inträde för alla tjejer. SUPERHOCKEYHELG i HOCKEYALLSVENSKAN!

Onsdag 22-11-30 BIK - BJÖRKLÖVEN

_Mustaschkampenfinal! _ Björklöven brukar vara hockey när den är som bäst: full av känslor och två lag som vägrar vika ned sig. Mustaschkampenfinal innebär bland annat att vi presenterar den spelare i A-laget som har röstats fram med den fräckaste mustaschen.

December

Onsdag 22-12-07 BIK - TINGSRYD NYHET! Jul med BIK Träffa BIK:s egen tomte, köp julklappar till specialpris och njut av julstämningen i Nobelhallen.

Månadens förening får en chans att presentera sig lite extra.

Fredag 22-12-09 BIK - VITA HÄSTEN Hockeyfredag! Ladda med AW i Nobelhallen, som öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen fortsätter festen med After Hockey i våra barer.

Fredag 22-12-16 BIK - DJURGÅRDEN ÅRETS EVENT! Nobelhallen 50 år! Missa inte en unik kväll i nostalgins tecken när vi ser tillbaka på 50 år med Nobelhallen. Mer information kommer.

Tisdag 22-12-27 BIK - ÖSTERSUND Fredag 22-12-30 BIK - SSK

DUBBELT UPP! Årets hemvändarmatcher är TVÅ till antalet. Räkna med bra drag och sikta in dig på två helkvällar i Nobelhallen.

Januari

Onsdag 23-01-04 BIK - MORA

Inget specifikt event men kidsen är fortfarande lediga från skolan. Varför inte överraska med hockeybiljetter och en mysig kväll tillsammans?

Fredag 23-01-13 BIK - DJURGÅRDEN Hockeyfredag!

Ladda med AW i Nobelhallen, som öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen fortsätter festen med After Hockey i våra barer.

Onsdag 23-01-18 BIK - KRISTIANSTAD

Månadens förening får en chans att presentera sig lite extra.

Fredag 23-01-27 BIK - ALMTUNA

Hockeyfredag! Ladda med AW i Nobelhallen, som öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen fortsätter festen med After Hockey i våra barer.

Februari

Fredag 23-02-03 BIK - MODO

Årets BIK-kronanmatch. Gratis inträde, förstås. Mer information om årets upplaga kommer när det närmar sig.

Onsdag 23-02-08 BIK - BJÖRKLÖVEN

Inget specifikt event planerat men en ypperlig chans att bjuda in en vän som aldrig sett hockey förut. Nobelhallen öppnar två timmar innan nedsläpp med bra erbjudanden på mat och dryck i puben.

Måndag 23-02-13 BIK - VÄSTERVIK

NYHET! Medlemsdagen En dag med extra fokus på dig som stöttar oss genom att välja att vara Stolt BIK:are 22/23. Mer information kommer.

Onsdag 23-02-15 BIK - VITA HÄSTEN

Månadens förening får en chans att presentera sig lite extra.

Onsdag 23-02-22 BIK - ÖSTERSUND

Inget specifikt event planerat men ett intressant möte med årets andra nykomling i HockeyAllsvenskan. Nobelhallen öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck i puben.

Mars

Fredag 23-03-03 BIK - AIK

Hockeyfredag! Ladda med AW i Nobelhallen, som öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck. Efter matchen fortsätter festen med After Hockey i våra barer.

Onsdag 23-03-08 BIK - KRISTIANSTAD

Månadens förening får en chans att presentera sig lite extra. Nobelhallen öppnar två timmar innan matchstart med fina erbjudanden på mat och dryck i puben.


Här kan du läsa mer och köpa ditt serie- eller säsongskort - till vårt bästa pris någonsin. Givetvis kan du välja att betala lite varje månad eller i den takt som passar dig.

Här blir du medlem i BIK Karlskoga. Völjer du medlemsskapen Stolt BIK:are eller Ung BIK:are får du bland annat fina förmåner under matcherna och olika event.

Kommunikation, Privatmarknad och CSR Marie Angle