Supporterstödet
Publicerad: 2024-04-21
Intresset kring BIK är på topp! Nu lanserar klubben en supporterinsamling som kommer att pågå till 31 maj och målet är att samla in 250 000 kr till spelarbudgeten.

Nu har du som BIK-supporter chansen att påverka kommande spelartrupp. Pengarna från insamlingen kommer nämligen oavkortat att gå till spelarbudgeten för säsongen 24/25.

Insamlingen startar idag och pågår till fredagen den 31 maj. Målsättningen är 250 000 kr och under insamlingens gång kommer klubben att lotta ut diverse priser som tack för stödet.

Det lägsta beloppet som går att skänka är 100 kronor och det finns swish/betalkort/faktura som betallösning.

- Vi har faktiskt fått flera förfrågningar från både supportrar och företag som vill vara med att bidra. När vi bollade frågan internt visade det sig att vi inte gjort den här typen av insamling på ganska många år. Vi har spänt bågen och hoppas på en kvarts miljon, det vore magiskt om vi uppnådde målet, det hade betytt mycket för vår klubb, säger Försäljningschef Jakob Bengtzén.

Sportchef Torsten Yngveson är också tacksam över supportrarnas vänlighet och trycker på hur det kan påverka och faktiskt göra skillnad. 

- Kan vi nå målet på 250 000 kr kommer det att göra stor skillnad för min del. Vi har redan en spännande trupp på pappret, men med några kronor till kan vi säkert göra laget ännu roligare. Jag hoppas att våra grymma supportrar är med på tåget, säger Yngveson.

Insamlingen sker HÄR!

Nu kör vi!