Restaurangmeny

Vid ert eget event lägg till förrätt och/eller dessert till er filébuffé. Eller varför inte byta ut buffén mot en vällagad exklusiv varmrätt? Hela sällskapet avnjuter samma meny. Minst 10 personer och endast förbeställning.

Förrätt:

– Grillad zucchini med getost, honung och pinjenötter.

– Gin och fläder gravad lax serverad på ruccola o spenatbädd med honungsvinägrett.

– Tarteletter med ost serverad med handskalade räkor och dill.

– Italienska rullader med mozzarella och pesto.

 

Varmrätt:

– Havsspett med lime ”Beurre Blanc”, salladslök samt nudelwok.

– Basilikagös med kantareller, bacon och örtsky och duchesse toppar.

– Lime stekt majskycklingfilé med tandoori potatis samt sötsyrligt grönt.

– Lammfilé på ljummen salladsbädd. Vitlöksdoftande Potatisgratäng.

– Grillad Entrecote. Närproducerad med sockerärtor samt basilikapotatis.

– Pepparstek. Klassisk flamberad serverad med råstekt potatis.

 

Dessert:

– Vaniljmarinerad frukt med crème fraiche samt gammaldags vanilj.

– Hallon och citron serve freddo serverad med citronpynt.

– Päron och pralinparfait med färsk mango och björnbär.

– Choklad och pralinparfait med färska bär samt halloncoulis.

– Fransk Chokladtårta med bärsalsa samt mynta.

 

För förfrågan eller bokning kontakta Gunilla Karlsson på 072-019 85 55 eller via mail [email protected]