Restaurangmeny

Vid ert eget event lägg till förrätt och/eller dessert till er filébuffé. Eller varför inte byta ut buffén mot en vällagad exklusiv varmrätt? Hela sällskapet avnjuter samma meny. Minst 10 personer och endast förbeställning.
Förrätt: |
– Grillad zucchini med getost, honung och pinjenötter. |
– Gin och fläder gravad lax serverad på ruccola o spenatbädd med honungsvinägrett. |
– Tarteletter med ost serverad med handskalade räkor och dill. |
– Italienska rullader med mozzarella och pesto. |
|
Varmrätt: |
– Havsspett med lime ”Beurre Blanc”, salladslök samt nudelwok. |
– Basilikagös med kantareller, bacon och örtsky och duchesse toppar. |
– Lime stekt majskycklingfilé med tandoori potatis samt sötsyrligt grönt. |
– Lammfilé på ljummen salladsbädd. Vitlöksdoftande Potatisgratäng. |
– Grillad Entrecote. Närproducerad med sockerärtor samt basilikapotatis. |
– Pepparstek. Klassisk flamberad serverad med råstekt potatis. |
|
Dessert: |
– Vaniljmarinerad frukt med crème fraiche samt gammaldags vanilj. |
– Hallon och citron serve freddo serverad med citronpynt. |
– Päron och pralinparfait med färsk mango och björnbär. |
– Choklad och pralinparfait med färska bär samt halloncoulis. |
– Fransk Chokladtårta med bärsalsa samt mynta. |
För förfrågan eller bokning kontakta Gunilla Karlsson på 072-019 85 55 eller via mail [email protected]