Restaurangmeny

Vid ert eget event lägg till förrätt och/eller dessert till er filébuffé. Eller varför inte byta ut buffén mot en vällagad exklusiv varmrätt? Hela sällskapet avnjuter samma meny. Minst 10 personer och endast förbeställning.

Förrätt:

Grillad zucchini med getost, honung och pinjenötter.

Gin- & flädergravad lax serverad på ruccola o spenatbädd med honungsvinägrett.

Tarteletter med ost serverad med handskalade räkor och dill.

Italienska rullader med mozzarella och pesto.

 

Varmrätt:

Havsspett med lime ”Beurre Blanc”, salladslök samt nudelwok.

Basilikagös med kantareller, bacon och örtsky och duchesse toppar.

Limestekt majskycklingfilé med tandoori potatis samt sötsyrligt grönt.

Lammfilé på ljummen salladsbädd. Vitlöksdoftande Potatisgratäng.

Grillad Entrecote. Närproducerad med sockerärtor samt basilikapotatis.

Pepparstek. Klassisk flamberad serverad med råstekt potatis.

 

Dessert:

Vaniljmarinerad frukt med crème fraiche samt gammaldags vanilj.

Hallon- & citronsemifreddo serverad med citronpynt.

Päron- & pralinparfait med färsk mango och björnbär.

Choklad- & pralinparfait med färska bär samt halloncoulis.

Fransk Chokladtårta med bärsalsa samt mynta.

 

För förfrågan eller bokning kontakta Gunilla Karlsson på 072-019 85 55 eller via mail [email protected]