Pressackreditering

Vi vill gärna att du som ska bevaka BIK Karlskogas samtliga hockeymatcher från Nobelhallens pressläktare önskar vi ackrediterring senast 24 timmar innan matchstart. 

Några saker som är bra att veta inför och under ditt besök i Nobelhallen:

Pressingången ligger i anslutning till den hänvisade parkeringen. Här blir du mottagen och anvisad vart du ska gå för att komma till pressläktaren. Där kommer du få uppge ditt namn och media tillhörighet.

Pressläktaren är placerad längst upp i Nobelhallen. Där får du en plats som är din under hela matchen. Vid din plats har du tillgång till eluttag och trådlöst nätverk/uttag. Din plats är utmarkerad med ditt namn på en skylt som innehåller information om kvällen. Vid din ankomst får du låna ett ackrediteringskort som ska bäras synligt under hela vistelsen. Där blir du även bjuden på lättare fika. Du har möjlighet att sitta kvar efter matchen och avsluta ditt jobb. 

Som fotograf får du låna ett fotoset som består av en hjälm och väst. Den ska bäras under din vistelse i Nobelhallen. När du står i fotobåsen måste hjälm bäras och det är för din egen säkerhets skull.

Karta till Nobelhallen!

Pressläktaren är en arbetsplats så hit har släktingar eller vänner ej tillträde. Vi ber er att respektera detta och hänvisar dem till entrén och publikläktaren i arenan. Pressläktaren är även en alkoholfri zon, vid berusning blir man omedelbart avvisad från arenan.

Ackreditera dig till:

[email protected]