Lägesrapport från BIK Karlskoga
Publicerad: 2020-09-30
Kära hockeysupporter, hoppas läget är bra trots att det finns en hel del frågetecken inför stundande hockeysäsong.

BIK Karlskoga får börja med att be om ursäkt för dålig kommunikation den senaste tiden, men det är så enkelt att klubben inte haft någon ny information att delge.

Under gårdagen ljusnade dock läget aningen kring publikfrågan. Regeringen har ännu inte gett något definitivt besked, men följande datum har vi nu att jobba efter.

Seriestart 2 oktober, 50 åskådare gäller då oavsett. Dessa 50 åskådare kommer vi till omgång ett att viga åt vissa företagskunder.

8 oktober kommer regeringsbesked kring restaurangbiten. Om beskedet blir positivt, kommer BIK Karlskoga att kunna fylla restaurangen från och med matchen fredagen 9 oktober.

Torsdagen 15 oktober tas beslut i den allmänna publikfrågan. Förhoppningen är att öka upp till 500 åskådare. BIK Karlskoga har då en plan att samtliga säsongskortsinnehavare självfallet ska prioriteras och förhoppningen är i så fall att ge säsongskortsinnehavare möjligheten att gå på en del matcher från och med 16 oktober. Exakt hur många matcher ber vi att få återkomma om vid eventuellt positivt besked.


Som ni säkert förstår befinner sig BIK Karlskoga i ett tufft läge. Vi står inför utmaningar vi aldrig ställts inför tidigare och vill det sig illa kommer det att eka tomt i Nobelhallen framöver om regeringsbesluten är negativa.

Det väntar med andra ord en mycket speciell säsong och vi ber alla ha förståelse för läget vi befinner oss i. BIK Karlskoga gör allt som står i klubbens makt för att reda ut denna storm.

Vi planerar just nu efter flera olika scenarion och oavsett vad som händer är en sak säker. Ditt stöd kommer att bli viktigare än någonsin.

Så här kan man bidra som privatperson:

  • Köp soffbiljetter till våra hemmamatcher!
  • Besök vår uppdaterade webbshop och klicka hem några nya plagg inför hösten!
  • Bli medlem i klubben!
  • Swisha en slant till 123 351 58 06
  • Sätt in en slant via Bankgiro: 351-4346
  • Betala gärna in era säsongskort. Kom ihåg att säsongskortsinnehavare blir dem första som får komma till Nobelhallen om det blir publiklättnader!

Skulle man som privatperson känna att man inte vill behålla sitt säsongskort ber vi er omgående att kontakta 073-988 10 60.

Utan vår publik är BIK Karlskoga ingenting. Tillsammans kan vi besegra Covid-19.

Varma hälsningar

Torsten Yngveson, Klubbchef

Jakob Bengtzén, Marknadschef

BIK Karlskoga