Bytardag i Nobelhallen 31/8
Publicerad: 2019-08-21
Då var det dags för säsongens "bytardag" igen. I år är det Team 09 som organiserar dagen och likt tidigare tar de ut 10% på det den omsättning du har på dina prylar till sin egen lagkassa.

I år är det lördagen den 31/8 som gäller om ni vill sälja den utrustning som kanske inte passar till säsongen 2019-2020, eller om du vill uppgradera din utrustning billigt.

Du kan sälja allt som har med hockey och inlines att göra, men se till att prylarna är rena och hela när du lämnar in dem.

Du lämnar in dina prylar mellan kl 09.00-10.30

Försäljning pågår mellan kl 11.00-13.00

Du kan sedan hämta ut pengar för sålda varor eller icke sålda prylar kl 13.15-14.00

För att underlätta för team 09 så kan du redan nu skriva ut märklappar till dina artiklar och inlämningslappen som du sedan lämnar in vid försäljningen. SKRIV INTE i inlämningsnummer på märklappar eller inlämningslappen. Du får detta nummer när du lämnar in dina prylar.

Försök också hålla ihop skridskor, handskar och så vidare med en bit snöre så att de inte skiljs åt under dagen. Ta till så att prylarna fortfarande går att prova.

Om du inte vill ha tillbaka de saker som du inte säljer så har du möjligheten att skänka dem till BIK Karlskoga Ungdom. Ungdom kollar över grejerna och fungerar de i föreningens prova på verksamhet så hamnar prylarna där. Efter detta ser vi till att de hamnar hos fritidsbanken som sedan obesörjer vad som kommer hända med era gamla hockeyprylar.

Varmt välkomna till Nobelhallen 31 augusti!

BIK Karlskoga