Barnens dag söndag 1 december
Publicerad: 2019-11-26
På söndag återkommer ett väldigt uppskattat hockeyevent för de yngre. Då anordnas nämligen Barnens Dag i Nobelhallen och det bjuds på flera nyheter. Som alltid är det Fri Entré för alla upp till 19 år!

10:00 - Isvärmning med A-laget

Åk skridskor med dina idoler! Mellan klockan 10:00-10:50 finns det möjlighet att beträda isen, umgås och spela hockey tillsammans med spelarna från BIK Karlskoga. Ta med egna skridskor så ses vi på isen!

16:00 - Entrén i Nobelhallen öppnar

När hallen öppnar bjuds det på flera roligheter för de yngre. Klubbens maskotar Boris & Doris kommer givetvis att närvara i entrén och tar gärna selfies med besökarna.

I samarbete med Ica Maxi Karlskoga kommer de 100 första barnen att få godispåsar i entrén.

Under ståplatsläktaren kommer det att ske happenings mellan klockan 16:00-17:30 och även i pauserna. Det bjuds bland annat på:

  • Ansiktsmålning, bli extra snygg dagen till ära med en BIK-logga på kinden!

  • TV-spel med Elgiganten, testa nya NHL 20. Naturligtvis spelar vi med BIK!

  • Prickskytte. BIK anordnar en skottävling där vinnarna belönas med fina priser!

Under introt kommer spelarna i BIK Karlskoga kasta ut Boris & Doris-souvenirer och i matchens första periodpaus blir det uppvisningsmatch tillsammans med BIK Karlskoga Ungdom.

Efter matchen får ni chansen att träffa spelarna i BIK Karlskoga. Få autograf av din favoritspelare, vi ses framför kioskerna 15 minuter efter slutsignal.

Köp biljetter till Barnens dag här.

Som alltid Fri Entré för alla barn. Vi ses nästa söndag!

BIK Karlskoga