Juniorkollen vecka 8
Publicerad: 2020-02-24
J18 & J20 ångar på! Tre vinster av tre möjliga när våra juniorlag vann veckans samtliga matcher mot Grums, Brynäs och Mora.

BIK J20 – Grums J20

Lördagens drabbning i Nobelhallen mellan BIK J20 och Grums J20 blev en jämn tillställning där BIK drog det längsta strået när Mathias Karlsson fullbordade sitt hattrick i öppen kasse med 40 sekunder kvar av matchen.

BIK J18 – Brynäs J18

Helgens första match för J18 blev även den en jämn tillställning när Brynäs gästade Nobelhallen. Matchens enda mål kom efter drygt nio minuters spel in i andra perioden och då via en straff som Åke Stakkestad kyligt la in bakom Brynäs målvakt.

Skott: 35-35

Mål BIK:

1-0 Åke Stakkestad

BIK J18 – Mora J18

Veckans sista match för juniorerna spelades under söndagen och den blev jämn även den mot slutet efter att Mora reducerat till både 3-1 och 3-2 i slutskedet av matchen. BIK höll dock undan och Mora fick se sig besegrade med 3-2 i Nobelhallen.

Skott: 22-27

Mål BIK:

1-0 Åke Stakkestad assisterad av Viktor Bernhardtz och Samuel Lindsäth

2-0 Samuel Lindsäth assisterad av Viktor Bernhardtz och Gustav Palmberg

3-0 Emil Saarinen-Ek assisterad av Alexander Josefsson och Jesper Ahl

Under vecka 9 spelas endast en juniormatch hemma i Nobelhallen, det handlar om J20 som tar emot Valbo på lördag klockan 13:00. För J18´s del väntar bortaturné mot Malmö och Växjö. Ses i hallen!